Reacțiile artiștilor după moartea lui Bogdan Stanoevici. Marcel Pavel: "Ce om bun și prieten am pierdut!"

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după moartea lui Bogdan Stanoevici, reacțiile artiștilor nu au întârziat să apară. Șocați de dispariția neașteptată a actorului, care a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini 63 de ani, apropiații săi au scris mesaje impresionante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Bogdan Stanoevici a încetat din viață, pe 12 ianuarie, pierzând lupta cu temutul COVID-19. Vestea a venit ca un șoc pentru toți apropiații săi, cu atât mai mult cu cât toată lumea spera să își revină.

Bogdan Stanoevici s-a stins, din nefericire, pe patul de spital, unde era internat de câteva săptămâni, după ce a fost infectat cu COVID-19. Apropiații, admiratorii și colegii de breaslă sunt în doliu, întreaga lume artistică exprimându-și regretele pentru moartea actorului, care a încetat din viață cu doar câteva zile înainte de a împlini 63 de ani. Reacțiile artiștilor nu au întârziat să apară la scurt timp după dispariția reputatului actor.

Bogdan-Stanoevici-trecut-2Bogdan-Stanoevici-trecut-2

Artiștii, îndurerați de moartea lui Bogdan Stanoevici

Neașteptata verte a morții lui Bogdan Stanoevici i-a luat prin surprindere, îndurerându-i, în egală măsură, pe cei apropiați actorului, dar și pe colegii săi de breaslă. Printre cei care l-au iubit și pentru care actorul a fost o adevărată inspirație s-au numărat Laura Cosoi, Vlad Gherman, Monica Anghel, colegi de generație cu actorul, dar tineri cărora le-a fost mentor și alături de care Bogdan Stanoevici a jucat în ultima perioadă a vieții.

Soprana Ozana Barabancea a fost extrem de șocată de faptul că actorul nu și-a revenit. 'Doamne ferește! Ce nenorocire'.

Și actorul Silviu Biriș și-a exprimat regretul față de tragedia petrecută. 'Dumnezeu să te ierte Bogdane, inima mea e frântă', a scris pe Facebook, Silviu Biriș.

'Off, Doamne! Prietenul meu drag! Ce om bun și prieten am pierdut! Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!', a scris și Marcel Pavel.

'Dumnezeu să îl ridice în lumina lui! Veșnică pomenire', a scris și Corina Chiriac la postarea lui Andrei Partoș de pe Facebook, unde de asemenea și-au exprimat condoleanțele și Luminița Anghel și Cristi Iorga.

'Sunt șocată! Știam că este în spital dar am sperat că o să-și revină. Nu am cuvinte. Nenorocirea asta ne ia prietenii buni. Sunt groaznic de tristă, revoltată, mâhnită', a declarat pentru Click! Monica Anghel.

Citește și: Actorul Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost infectat cu COVID-19

Citește și: Bogdan Stanoevici a fost căsătorit cu o franțuzoaică și are un fiu. Ce s-a întâmplat după despărțire

Citește și: Vlad Gherman, mesaj sfâșietor după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Drum lin catre stele, tata!”

Citește și: Reacția Laurei Cosoi după moartea lui Bogdan Stanoevici: „M-a susținut, m-a înțeles, nu-mi vine să cred că nu mai e”

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel, mesaj dureros după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Am sperat că o să-și revină”

Bogdan Stanoevici a murit în spital, de COVID-19

Bogdan Stanoevici a încetat din viață marți, 12 ianuarie, cu doar câteva zile înainte de a împlini 63 de ani, după ce a fost infectat cu COVID-19. Actorul s-a stins la Spitalul Sfântul Pantelimon din București, unde era internat de câteva săptămâni.

Bogdan Stanoevici a murit, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. din nefericire, în spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața, însă fără succes.

Actorul era internat la secția ATI a spitalului, după ce în luna noiembrie fusese confirmat cu COVID-19. Bogdan Stanoevici a fost preluat, pe 24 decembrie, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze.

Bogdan Stanoevici a fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton