Reacția lui Alain Delon după ce s-a aflat că dorește să fie eutanasiat: "Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care..."

 Oana Pantazi
.

După ce Anthony, fiul lui Alain Delon, a dezvăluit că tatăl lui dorește să fie eutanasiat, a venit și prima reacție a reputatului actor. Starul cinematografiei franceze și internaționale, în vârstă de 86 de ani, le-a transmis fanilor săi un mesaj emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Gândul că Alain Delon ar putea fi eutanasiat le-a dat fiori fanilor marelui actor, însă sinuciderea asistată este o procedură permisă în mai multe țări la care apelează, de obicei, bolnavii aflați în stare terminală. Cel care a confirmat dorința marelui actor de a fi eutanasiat a fost chiar fiul său, Anthony Delon (57), care a mărturisit că Alain Delon i-a cerut ajutorul: „Da, e adevărat. M-a rugat, am acceptat’, a dezvăluit actorul pentru postul TV RTL.

alain-delon-86-de-anialain-delon-86-de-ani

Reacția lui Alain Delon după ce s-a aflat că dorește să fie eutanasiat

Alain Delon i-a cerut fiului său să își dea acordul pentru a fi eutanasiat atunci când va fi cazul. Anthony a mărturisit că tatăl său și-a făcut deja testamentul și intenționează să fie eutanasiat. Bărbatul a dezvăluit că i-a promis actorului că va fi alături de el când va face acest pas. După ce vestea a fost făcută publică, Alain Delon și-a luat rămas-bun de la publicul său prin intermediul unui mesaj emoționant.

Citește și: Secretele din testamentul lui Alain Delon. Cui a lăsat toată averea de 80 de milioane de euro

Citește și: Drama lui Alain Delon: la 4 ani a fost abandonat de părinţi, iar cei adoptivi au murit la scurt timp

Citește și: Cum arată copiii lui Alain Delon. Tatăl lor a fost sex simbol, dar nici fiii și fiica lui nu se lasă mai prejos: i-au moștenit talentul și frumusețea!

Citeste si: Emoţionanta scrisoare a lui Brigitte Bardot pentru Alain Delon la împlinirea a 80 de ani

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit de-a lungul anilor și mi-au oferit sprijin. Sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la nivel profesional, ci și în viața de zi cu zi, cu victorii și înfrângeri. Vă mulțumesc! Alain Delon”, a transmis starul cinematografiei franceze, după ce fiul lui a dezvăluit că el vrea să fie eutanasiat.

Și soția lui a vrut să fie eutanasiată

Acum, Alain Delon trăiește în Elveția, așadar poate cere să fie eutanasiat, deoarece în această țară se practică sinuciderea asistată. Din nefericire, soția lui, Nathalie Delon, nu a putut beneficia de această procedură, interzisă în Franța. Actrița, care s-a stins din viață în 2021, în urma unui cancer pancreatic, ceruse, la rândul ei, să fie eutanasiată.

Tatăl meu a fost foarte emoționat de moartea mamei mele (actrița și regizoarea Nathalie Delon a murit în ianuarie anul trecut, la vârsta de 79 de ani’), a spus Anthony Delon pentru RTL.

Alain Delon are mari probleme de sănătate, în urma unui dublu accident vascular suferit în 2019, după moartea soției sale, precedat, în 2017 de o intervenție chirurgicală, pe fondul unor probleme cardiace.

„Eutanasia este cel mai logic și firesc lucru de făcut. De la o anumită vârstă și timp, avem dreptul să plecăm pașnic din această lume, fără sprijinul unui spital sau al dispozitivelor de susținere a vieții’, declara Alain Delon, într-un interviu, anul trecut.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton