Reacția reprezentanților Ministerului Sănătății, după moartea Cristinei Țopescu. Aceștia susțin că au încercat să o contacteze ”cu insistență”

 Lixandru Livia
.

Cristina Țopescu, angajată în funcția de consilier al secretarului de stat Horațiu Moldovan, a murit la vârsta de 59 de ani, în urmă cu mai bine de două săptămâni, însă nimeni nu a știut acest lucru. Prezentatoarea tv a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni.

646×404-3-1646×404-3-1

Reprezentanții Ministerului Sănătății spun că au încercat 'cu insistență' să o contacteze pe Cristina Țopescu, angajată în funcția de consilier al secretarului de stat Horațiu Moldovan, după ce aceasta nu s-a prezentat la serviciu.

„În ultima perioadă, echipa MS a încercat să o contacteze în mai multe rânduri cu insistenta, dar fără rezultat. Dna Țopescu nu a fost implicată în comunicarea realizată în cazul Floreasca, aceasta fiind coordonată de alte persoane din cadrul MS', a declarat purtătorul de cuvânt al MS pentru Libertatea.

Cristina Țopescu era consilierul personal al secretarului de stat Horațiu Moldovan începând cu data de 27 noiembrie 2019, a precizat purtătorul de cuvânt al MS, Oana Grigore.

Secretarul de stat Horațiu Moldovan a declarat că nu a văzut-o pe Cristina Țopescu dinainte de Anul Nou.

 'Eu în ultimele 10 zile am fost în concediu, nu am mai văzut-o înainte de Anul Nou', a declarat chirurgul Horațiu Moldovan, potrivit observator.tv.

 „Cristina Țopescu a fost consilieră în cadrul Ministerului Sănătății pe probleme de comunicare, am lucrat cu ea în fiecare zi, am avut o relație foarte bună, a fost un sprijin deosebit pentru noi, suntem consternați, nu aveam niciun fel de semn care să anunțe lucrul ăsta din activitatea pe care am avut-o împreună. Nu anunța nimic acest eveniment tragic', a mai spus Moldovan.

Vlad Voiculescu, invitat în ultima emisiune a Cristinei Țopescu, a vorbit cu Adriana Nedelea despre contractul pe care prezentatoarea TV îl avea cu Ministerul Sănătății și faptul că nu se știa la locul de muncă de dispariția acesteia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton