Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe: "Care melodie? Că eu nici nu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe. Oana Zăvoranu și Pepe au trăit o pasională poveste de dragoste în urmă cu mai bine de 10 ani, când au fost căsătoriți. De la momentul despărțirii și până în prezent, Oana Zăvoranu nu a încetat să-l ironizeze pe fostul ei soț, Pepe. În timpul unui clip live pe TikTok, Oana Zăvoranu a fost provocată să cânte melodia lui Pepe,”Numai iubirea”. Iată care a fost reacția brunetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe. Oana Zăvoranu și Pepe au avut un mariaj tumultuos, cei doi căsătorindu-se în anul 2006 și divorțând 5 ani mai târziu. Despărțirea lor a fost una cu scandal, căci Oana l-a înșelat pe artist iar actrița și cântărețul nu au rămas deloc în relații bune. La 12 ani de la divorț, relația dintre Oana Zăvoranu și Pepe este în continuare una tensionată.
Oana Zăvoranu este foarte activă pe TikTok, unde face multe live-uri. În cadrul unei transmisii live, vedeta a fost provocată să cânte „Numai iubirea', melodia pe care Pepe a cântat-o pentru serialul românesc cu același nume, în care a jucat chiar Oana Zăvoranu. Iată cum a reacționat Oana Zăvoranu.

oana-zavoranu-1-1024×1024-1oana-zavoranu-1-1024×1024-1

Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe

Oana Zăvoranu a fost pusă în fața unei provocări la care nu s-ar fi așteptat niciodată, în timpul unui live pe TikTok. Brunetei i s-a cerut să cânte melodia „Numai iubirea” a fostului soț, Pepe.

Să ne cânți Numai iubirea, melodia lui Pepe', i-a spus Alin, bărbatul cu care vedeta se afla în live pe TikTok.
Reacția Oanei Zăvoranu nu a întârziat să apară, menționând că este actriță nu cântăreață.

Ce să fac eu?! Mai spune o dată. Ce să fac? Care melodie? Că eu nici nu îi știu melodiile. Ăsta este filmul meu. Ce treabă am eu? Eu nu știu să cânt. Eu joc, nu cânt. Nu știu din astea'.

Bărbatul a început să fredoneze melodia lui Pepe, astfel că Oana l-a întrerupt și a spus: „Păi, ajutați-l pe el. Nu mă bag în viața nimănui, nu mă interesează.'

Citește și: Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din clinica medicală.Vedeta e implicată într-un dosar de șantaj

Citește și: Ce spune avocatul despre procesul în care Oana Zăvoranu a fost executată silit:’Se aduce o acuzație de șantaj’

Citește și: Ce se întâmplă cu mormântul Ilenei Ciuculete, la 6 ani de la moartea ei. Decizia luată de băieții artistei: „Mulți comentează, dar nu știu ce încurcături au fost…' / EXCLUSIV

Citește și: „Am pornit în viață părăsit de tată. Am cărat moloz pe șantier, am fost paznic de noapte'. Drama lui Cabral. Prin ce greutăți a tecut prezentatorul TV

Oana Zăvoranu, despre divorțul de Pepe: „Eu nu l-am mai iubit pe Pepe”

Oana Zăvoranu a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatorul fiind nașul de cununie al lui Pepe și al Ralucăi Pascu, fosta soție a cântărețului. Măruță a întrebat-o direct pe Oana Zăvoranu despre mariajul ei cu Pepe, în special despre motivul divorțului.

Actrița susține că ea a divorțat de Pepe, atunci când artistul a descoperit că Oana îl înșela cu Tudy

Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune', a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton