Reacția Luminiței Anghel, după ce a fost criticată că ar fi exagerat cu operațiile estetice: „Aviz celor care insistă cu...”

 Borcilă Andreea
.

Reacția Luminiței Anghel, după ce a fost criticată că ar fi exagerat cu operațiile estetice. Artista se numără printre norocoasele care au un ten impecabil, dar și trăsături de invidiat. Chiar dacă arată spectaculos la vârsta de 53 de ani, există și câțiva cârcotași care o acuză pe cântăreață că ar fi apelat la intervențiile de înfrumusețare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel este printre cele mai apreciate artiste de la noi. La 53 de ani, vedeta care a câștigat locul trei la Eurovision în 2005 are, de fiecare dată, o apariție impecabilă. Mai mult, formele apetisante, dar și trăsăturile faciale pe care oricine și le-ar dori i-au făcut pe unii dintre cârcotași să o acuze pe artistă că ar fi exagerat cu operațiile estetice.

luminita-anghel-9luminita-anghel-9

Sătulă de comentarii răutăcioase, vedeta le-a dat peste nas Internauților care o critică pentru aspectul ei fizic. Iată ce le-a transmis cântăreața!

Citește și: Metoda miraculoasă prin care Luminița Anghel a slăbit peste 10 kilograme:„Mulți nu au crezut că o să reușesc'

Citește și: Cum se mai înțeleg Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș:„În ultima vreme…'

Citește și: Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme.La 47 de ani, are o talie de 57 cm, ca un model de podium

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa părinților lui Gabi Bădălău:„Și eu, și copiii suferim enorm. Am insistat plângând să…'

Reacția Luminiței Anghel, după ce a fost criticată că ar fi exagerat cu operațiile estetice

Luminița Anghel este mereu activă pe rețelele sociale și îi ține la curent pe fani cu ultimele noutăți. Vedetei îi place să posteze diverse fotografii cu ea, fie singură, fie alături de cei dragi, ocazie cu care nu a scăpat de unele critici venite din partea Internauților. Astfel, cântăreața a decis să reacționeze la mesajele răutăcioase, atașând o fotografie și postând un mesaj cât se poate de sincer.

Bună dimineața, dragilor! Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia asteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi? Hai să avem o zi minunată! Vă iubesc!, a scris vedeta, pe Instagram.

Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,,drăgălașilor' care insistă cu ,,ți-ai umflat buzele'. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumosi și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți, a mai continuat ea, pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton