Reacția lui Pepe, după ce Oana Zăvoranu i-a dat mesaj de împăcare: ”Fiecare are propria familie”

 Stamen Diana
.

După mulți ani în care s-au certat ca la ușa cortului, Oana Zăvoranu și Pepe au îngropat securea războiului. Cea care a făcut primul pas spre o posibilă împăcare a fost actrița din Sacrificiul, iar reacția artistului a fost una neașteptată.

Nu mai este vorba despre o împăcare pe plan amoros, pentru că fiecare are acum familia lui. Oana Zăvoranu a vrut să facă pace cu fostul soț și i-a dat un mesaj înainte de Revelion. La momentul respectiv, Pepe nu i-a răspuns și nu a vrut să poarte nicio discuție cu fosta lui soție.

Deși artistul nu a spus nimic despre mesajul primit de la femeia de care a divorțat, Pepe s-a confesat unui prieten.

„Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi dorește numai bine. Pur și simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulți ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciție, consideră că așa este cel mai sănătos pentru toată lumea', a declarat un apropiat al lui Pepe pentru playtech.ro.

Ce mesaj i-a dat Oana Zăvoranu lui Pepe în prag de 2020

Prezentă într-o emisiune la Antena Stars, Oana a declarat că i-a dat un mesaj de Crăciun lui Pepe, prin care spera să se împace cu acesta și să aibă o relație de prietenie pe viitor.

'A reușit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reușit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculații. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să știe el că eu am închis ce aveam', a declarat Oana Zăvoranu.

'Gândul meu nu a fost să îl iau pe Pepe înapoi. Eu nu l-am vrut înapoi. Mi-am dorit să îl despart la modul de răutate. Să ne răzbunăm, să ne războim, să ne duelăm. Pentru că nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a încheiat atunci. Punct. Eu am vrut să-i fac rău lui Pepe, nu ca să îl iau înapoi, ci pentru că am considerat că mi-a făcut foarte mult rău ulterior‘, a explicat Oana Zăvoranu.

Citește și: Reacția Oanei Zăvoranu când a fost luată la rost că nu face copii:„Întrebare comunistă și impertinentă' / MOTIVUL pentru care nu vrea să fie mamă

FOTO: Facebook

Oana-Zăvoranu-și-PepeOana-Zăvoranu-și-Pepe


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton