Reacția lui Mircea Badea, după ce a aflat că Nicolae Guță și-a tatuat numele pe frunte. „E important dacă uiți cum te cheamă”

 Lixandru Livia
.

Mircea Badea a aflat recent că Nicolae Guță are 11 copii și mai mult, și-a tatuat numele pe frunte, lucru care a stârnit reacții incredibile. Prezentatorul tv nu s-a putut abține și a comentat decizia manelistului, în cadrul emisiunii sale de la Antena 3.

capture2capture2

Nicolae Guţă şi-a tatuat prenumele pe cap, reuşind să intre în atenţia publică încă odată, după o perioadă în care nimeni nu știe ce mai face cântărețul

„Ieri am aflat că Nicolae Guță are 11 copii. Borcea are doar nouă. Ghiciți ce a făcut Nicolae Guță? Și-a făcut un tatuaj pe cap.

Este mult mai tare decât al lui Mike Tyson. Și-a tatuat numele. Nu există ceva mai tare pe pământ. Eu acum am aflat. E important dacă uiți cum te cheamă. Te uiți în oglindă”, a spus Mircea Badea la Antena 3, potrivit Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton