Reacţia lui Justin Timberlake după ce s-a scris că o înşală pe Jessica Biel: "Am arătat o lipsă de judecată". I-a cerut scuze public soţiei!

 Dumba Gabriela
.

Justin Timberlake neagă vehement că şi-ar înşela soţia cu actriţa Alisha Wainwright, partenera sa din filmul Palmer. Actorul de 38 de ani a explicat circumstanţele momentului în care a fost suprins în ipostaze tandre cu Alisha şi i-a cerut scuze public soţiei sale, Jessica Biel, prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Stau cât se poate de departe de bârfe, dar pentru familia mea, simt că este important să vorbesc despre aceste zvonuri care îi rănesc pe oamenii pe care îi iubesc.

În urmă cu câteva săptămâni am arătat o lipsă de judecată – dar să fiu clar – nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut mult prea mult și îmi regret comportamentul. Ar fi trebuit să știu mai bine.

 Acesta nu este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu. Îi cer scuze uimitoarei mele soții și familiei mele pentru că i-am pus în această situație rușinoasă, și mă concentrez acum să fiu cel mai bun soț și tată', a scris Justin Timberlake pe Instagram, acolo unde este urmărit de aproape 60 de milioane de oameni.

„Sunt extrem de mândru să lucrez la Palmer. Aștept cu nerăbdare să continuu filmările la acest film și nerăbdător ca oamenii să îl vadă', a încheiat Justin Timberlake postarea.

Timberlake și Jessica Biel s-au căsătorit în anul 2012 şi au împreună un fiu, Silas, în vârstă de 4 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton