Reacția lui Andi Vasluianu, după ce soția și-a dorit cel de-al doilea copil: „Ești sigură? Iar o luăm de la început”

 bogdan.galca
.

Andi Vasluianu (47 ani) este cunoscut drept „Profu' din serialul românesc cu același nume, marca Pro tv. În viața privată, actorul se bucură de familia frumoasă pe care o are de aproape un deceniu. Recent, actorul a vorbit deschis despre cum e viața cu doi copii.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu', cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, celebrul actor a povestit despre viața de familie. Andi Vasluianu și soția sa, Laura, au împreună o fetiță de nouă ani, pe nume Maia, și un băiețel în vârstă de patru ani, Toma. Cu toții s-au retras din București undeva la țară, departe de agitația cotidiană. 

E greu cu doi, mai ales că e între ei diferență de 4 ani și opt, nouă luni. Abia începuse să fie bine și atunci a zis soția ‘hai să mai facem unul. I-am zis ‘ești sigură?. Îți dai seama că după ce, în sfârșit, ai o conversație normală cu copilul, iar o luăm de la început. E mai obositor, dar văzându-l, nu poți să nu te îndrăgostești. Nevastă-mea e singură la părinți, de aia își dorea și eu de aia nu mi-am dorit', a glumit actorul. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Andi Vasluianu este căsătorit în prezent cu Laura Fierăscu, însă cei doi s-au întâlnit acum zece ani. Anterior, actorul trecuse printr-un divorț, după numai un an de căsnicie cu prima lui soție. Pe Laura a cunoscut-o în timp ce lucra la o bancă, unde actorul avea semnat un contract. Nu știe dacă a fost dragoste la prima vedere, însă cu siguranță „a fost dragoste', scrie Viva.ro.

Actorul și-a dorit ca întreaga lui familie să-i poarte numele, așa că cei doi au decis să se căsătorească religios înainte de a se naște Maia și să aibă ulterior cununia civilă, din „motive administrative mai mult'.

Eu până la soţia mea n-am ştiut să menţin o relaţie. Mă şi plictiseam foarte repede, după doi ani şi ceva voiam să ies din relaţia în care eram. N-am crezut niciodată că o să am o relaţie de lungă durată. Dacă încerci să te armonizezi cu cel de lângă tine şi dacă simţi dinamica cuplului, e ca atunci când înoţi în mare. Nu trebuie să i te împotriveşti valului. Te mulezi pe el. Am încercat să fiu foarte atent la soţia mea. Noi, bărbaţii, tindem să ne pierdem atenţia şi mai avem şi prostia de-a încerca să vă rezolvăm problemele în loc să vi le ascultăm. Suntem două planete diferite, ăsta-i adevărul! Dar trebuie să devenim compatibili cumva. Dar doar dacă ne ascultăm unul pe altul, a dezvăluit actorul pentru sursa mai sus menționată', a dezvăluit Andi Vasluianu, la un moment dat, potrivit Viva.ro.

Actorul a suferit din cauza primului divorț

Andi Vasluianu recunoaște că fosta lui căsnicie a durat doar un an: „facem miştouri pe subiectul ăsta, că ne-am luat second hand… Când am divorţat, a fost groaznic pentru mine. Am avut o cădere atunci', menționează sursa citată anterior.

În afară de „Profu', actorul a jucat și în alte seriale tv și filme românești de succes, printre care „Videochat' (2020), de la Pro tv, și „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc' (2021) – premiat cu Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton