Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi”

 Dumitrache Medeea
.

După anunțul potrivit căruia Gabi Bădălău și-ar plănui nunta cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu i-a transmis acestuia un mesaj dur. Vedeta spune că nu vrea să mai aibă nimic cu el și că își dorește doar să obțină divorțul cât mai repede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu este foc și pară după ce a aflat că Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu ar face planuri de nuntă. Cântăreața a declarat că nu vrea să mai vorbească despre el, că este un „nimeni' și că nu îl mai cunoaște. Artista spune că își dorește să obțină divorțul cât mai repede și că vrea să-și crească cei doi copii în liniște.

claudia-patra2-1claudia-patra2-1

Certurile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu par să se liniștească. Artista a mărturisit că a primit amenințări cu tribunalul din partea tatălui copiilor și că acesta nu vrea să semneze actele de divorț cât mai repede. De asemenea, aceasta a transmis că un om care își iubește viitoarea soție cu adevărat vrea să scape cât mai repede de fosta, contrat a ce face Gabi Bădălău.

„Este ultima explicație, ultimul interviu pe care îl mai acord legat de acest personaj, al acestei țări de unde nimeni nu are nimic de învățat. Înainte să-l preocupe pregătirea nunții, ar trebui să vină în fața instanței și să își asume tot, să-mi acorde divorțul, căci un om care își iubește viitoarea soție până în măduva oaselor vrea să termine rapid cu fosta, ci nu să o amenințe că o mai ține încă doi ani prin Instanțe. Circul în care se scaldă nu este demn de mine și nici de copiii mei. Eu am vrut și vreau doar ca acești copii ai mei, să fie in siguranță, să fie sănătoși și protejați', a transmis Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău

Artista a lansat un atac dur la adresa încă actualului soț, spunând că nu mai există pentru ea, dar că va trebui să dea explicații copiilor atunci când aceștia vor fi mai mari. Claudia Pătrășcanu a mai declarat că și-ar fi dorit ca cei doi copii să poarte numele ei de familie și că nu ar fi vrut ca aceștia să facă parte dintr-o lume cu scandaluri și bătăi, ci să fie crescuți în armonie și pace.

Citește și: Totul despre nunta dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV.

Citește și: Văduva lui Leo Iorga se mută din casa în care a locuit cu artistul:

De acum înainte să nu mai fiu întrebată despre acest om. Nu-l cunosc, nu știu cine este, nu mai există pentru mine, iar pentru toate acțiunile lui rușinoase va da explicație copiilor mai târziu, nu mie. Atât pentru mine ca femeie și mamă, dar și pentru copii, acest om este o rușine. Mascarada în care își târâie copiii fără să se gândească la urmări este de toată rușinea. Urmăriri, bătăi, injurii, dezmăț și anturaje dubioase nu sunt pentru educația mea și a ceea ce vreau să le ofer acestor copii, de altfel viitor al acestei lumi practic. Mi-aș fi dorit din inimă ca acești doi băieți puri să-mi fi purtat numele meu, PĂTRĂȘCANU! Voi avea grijă în continuare ca acești doi copii să primească o educație exemplară de la mine, cu demnitate și multă iubire….îi voi îngriji cu multă atenție și protecție', a spus artista.

Se pare că o împăcare între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este exclusă în acest moment, artista gândindu-se doar la educația pe care trebuie să le-o ofere copiilor și la creșterea lor în liniște.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, planuri de nuntă

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău planuiesc să se căsătorească. Se pare că acesta i-a dăruit vedetei un inel în valoare de peste 30 de mii de euro, însă Bianca nu îl poartă pentru că nu vrea ca acest lucru să afecteze și mai mult relația dintre viitorul ei soț și Claudia Pătrășcanu, după cum au declarat sursele pentru cancan.ro.

Viitorii soți au semnat și un contract prenupțial, în care vedeta a fost de acord cu toate condițiile impuse de părinții lui Gabi Bădălău.

Cei doi își vor organiza o nuntă în valoare de un milion de euro și plănuiesc să aibă două petreceri: una la Bucureși și una în Grecia. Bianca și Gabi Bădălău au rezervat deja două vile pe o insulă pentru prietenii lor apropiați. Cel care se va ocupa de atmosferă va fi nimeni altul decât Florin Salam.

Rochia de mireasă pe care o va purta Bianca Drăgușanu este semnată de Elie Saab și costă peste 40 de mii de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton