Răzvan Simion împlineşte 37 de ani. Ce mesaj i-a transmis Lidia!

 Florentina Liutic
.

Răzvan Simion este născut în zodia Leu, iar astăzi îşi sărbătoreşte ziua de naştere, matinalul Antenei 1 împlinind 37 de ani.

Răzvan şi-a dorit ca ziua de naştere să fie una cu totul specială în care să-i aibă alături pe cei  dragi, cei doi copii, dar şi iubita lui, Lidia Buble, alături de care trăieşte o poveste de dragoste de 2 ani.

Au plecat cu toţii într-o vacanţă, iar ziua lui Răzvan a fost ocazia perfectă pentru Lidia să-i transmită toată dragostea ei.

 


„La mulţi ani, omul meu frumos!💙 Dumnezeu să te binecuvanteze cu tot ce are El mai bun pentru tine! Sunt o norocoasă să te am în viața mea😍 #love #love #love', a scris Lidia pe contul său de Instagram.

Vezi si:

La multi ani, Madalina Ghenea! Vedeta implieste astazi 29 de ani. Iata ce a primit de la Matei!

Fanii i-au urat la rândul lor „La mulţi ani!', iar unul dintre ei a avut o curiozitate aparte: „La mulți ani Razvii❤️Domnul sa te binecuvânteze și sa te facă fericit lângă persoanele dragi tie❤️😉Toți vream sa vedem odată verighetele alea care va unesc destinele ❤️😉

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton