Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble: "Eram la cină!"

 Pirvu Cristina
.

Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe Lidia Buble. Cântăreaţa a dezvăluit că acesta i-a adresat întrebarea mult aşteptată într-un cadru neoficial, fără celebra bijuterie. Se întâmpla în oraş, atunci când luau cina!

Lidia Buble a fost invitată la Interviurile VIVA!, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri inedite. Frumoasa artistă trăieşte o poveste de dragoste de peste 2 ani de zile alături de Răzvan Simion. Dragostea lor parcă înfloreşte pe zi ce trece. Se pare că celebrul prezentator TV a cerut-o pe Lidia în căsătorie.

Ea spune că totul a avut loc la o cină, cererea nu a fost oficială, dar întrebarea a venit imediat.

„El mi-a spus de mai multe ori, dar nu a avut loc cererea oficială. Se întâmpla seara, la o cină, când ieşeam în oraş. Îmi mai spunea: „Auzi, vrei să fii soţia mea?”. Da, la cină, nu aşa oficial.”, a declarat Lidia cu zâmbetul pe buze.

 

Ea ştie că peste ceva timp va veni şi cererea în căsătorie, cea oficială. Îl consideră pe Răzvan un om foarte inventiv şi cu siguranţă o va surprinde.

„Răzvan este un om foarte diferit şi are idei foarte originale, face chestii la care nu m-am aşteptat un minut.”, a completat artista.

Lidia Buble își întreține familia

Artista provine dintr-o familie cu 11 copii și până să ajungă una dintre cele mai cunoscute artiste din România a trebuit să lucreze în diferite locuri pentru a avea banii necesari. Însă, de când a început să cânte, Lidia Buble își întreține familia financiar pentru ca frații, surorile și nepoții ei să nu treacă prin ce a trecut ea.

Banii nu mai sunt de mult o problemă, de aceea își aduce surorile, frații și nepoții la București pentru a-i răsfăța și a le cumpăra tot ce au nevoie din magazine, dar îi și duce în vacanțe. Își dorește o copilărie frumoasă și fără griji pentru ei, una diferită de a ei, a dezvăluit Libertatea.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton