Răzvan Fodor, mesaj neașteptat în ziua în care Irina a plecat în America Express: „Mai bine să mă evite o perioadă”

 Miniosu Alexandra
.

Răzvan Fodor a scris un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare, în ziua în care Irina a plecat în America Express. Prezentatoarea show-ului de la Antena 1 va fi departe de partenerul ei timp de două luni, pentru a le fi alături concurenților. Înainte să o conducă la aeroport, el a dat de înțeles că va fi destul de morocănos cu cei care îi vor spune că e bine să i se facă dor din când în când și le-a transmis, în glumă, să-l evite o perioadă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Răzvan Fodor a transmis un mesaj neașteptat în ziua în care soția lui, Irina, a plecat în America Express. Printre altele, artistul a făcut și o glumă, în stilul lui caracteristic. Acesta a spus că le sugereză celor care îi vor spune că e bine să i se facă dor din când în când de soția lui să-l evite o perioadă. A formulat aceste rânduri în dreptul unei imagini de colecție, cu el și mama fiicei lui.

razvan-fodor-mesaj-2razvan-fodor-mesaj-2

Asia Express, unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la Antena 1, revine curând pe micile ecrane cu un nou nume: America Express. La fel ca în sezonul anterior, și anul acesta, gazda va fi nimeni alta decât Irina Fodor. Timp de două luni, ea va sta departe de familie, pentru filmările pentru emisiunea care a cucerit România.

Citește și: Cum s-a descurcat Răzvan Fodor când a fost despărțit de Irina:”Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!”

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:”Bărbatul perfect și femeia perfectă există” / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink:„La vremea aceea nu era încă soția lui'

Citește și: Volodimir Zelenski și soția sa, Olena, primul interviu după începerea războiului:”Victoria va fi grea, va fi sângeroasă, dar…”

Răzvan Fodor, mesaj neașteptat în ziua în care Irina a plecat în America Express

De această dată, emisiunea se va filma în America de Sud. Așadar, show-ul de la Antena 1 se mută pe un alt continent și devine America Express. În acest sezon, cele 9 echipe de vedete vor încerca cultura și tradițiile din Mexic, Guatemala și Columbia. În total, ruta cumulează peste 7.000 de kilometri.

Având în vedere că filmările încep în scurt timp, Irina Fodor a plecat deja, în urmă cu câteva ore, către destinațiile exotice. Acesta vor putea fi văzute și de telespectatori, însă în toamnă, atunci când noul sezon America Express va fi difuzat la TV. Înainte de o conduce la aeroport, Răzvan Fodor a scris un mesaj emoționant în mediul online, semn că îi va fi dor de soția lui.

„Cine zice vorbe din astea de duh, mai bine să mă evite o perioadă'

În mesajul lui Răzvan Fodor s-a strecurat și o glumă. Acesta a dat de înțeles că, după ce Irina Fodor va pleca în America Express, va fi destul de morocănos cu cei care îi vor spune că e bine „să ți se facă dor din când în când'. Acesta le-a transmis că mai bine l-ar evita o perioadă, bineînțeles, tot în glumă.

„În câteva ore îmi pleacă din nou franțuzoaica două luni de acasă, la capătul pământului, și mă gândeam că cine zice vorbe din astea de duh, că e bine să ți se facă dor din când în când, că revederea e mai dulce, mai bine să mă evite o perioadă. Asia Express Romania, să ai grijă de Țuca', a scris Răzvan Fodor pe Instagram, în dreptul unei imagini cu el și Irina.

Ce a făcut Răzvan Fodor, la scurt timp după plecarea Irinei

În urmă cu scurt timp, Răzvan Fodor le-a dezvăluit internauților ce a făcut imediat după plecarea soției sale, Irina, în America Express. Deși atât lui, cât și fiicei lor, Diana, le e deja dor de prezentatoarea TV, aceștia încearcă să se distreze și în această formulă, de doi.

Răzvan Fodor le-a topit inimile internauților, postând o imagine cu fiica lui și câinele familiei. Poza a fost însoțită de un mesaj amuzant.

„… când mămica nu-i acasă, smotoceală se întâmplă în casă', a scris Răzvan Fodor pe Instagram.

Ce o enervează pe Irina Fodor la soțul ei

Irina și Răzvan Fodor formează un cuplu apreciat în lumea mondenă din România. Aceștia au împreună o fiică superbă, Diana, după care sunt absoluit topiți. Deși au o relație perfectă, la care mulți râvnesc, prezentatoarea de la Antena 1 a recunoscut, recent, că există ceva care o „enervează' la soțul ei. E vorba despre faptul că el adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living.

„Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo. Da, că nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme.

Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el', a mărturisit Irina Fodor, acum ceva timp, pentru Click!.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton