Răzvan Fodor întâmpină probleme în izolare, din cauza obsesiei soției pentru dezinfectat. Concurentul de la Asia Express s-a ales cu arsuri pe mâini: "A fugit direct la baie să spele clorul"

 Cica Cristina
.

Se pare că problemele nu s-au terminat pentru Răzvan Fodor după terminarea filmărilor la Asia Express. Dimpotrivă. Lucrurile acasă nu par deloc să fie tocmai roz, în perioada de izolare. Iată ce se petrece în familia Fodor în plină pandemie de coronavirus!

Razvan-Fodor-1Razvan-Fodor-1

Răzvan Fodor a căzut victimă obsesiei soției sale pentru curățenie și dezinfectat în această perioadă. Chiar Irina Fodor a povestit totul, pe blogul personal.

După aproape 5 săptămâni petrecute în casă, Irina simte că nervii sunt din ce în ce mai întinși, însă face eforturi pentru a rezista. Își ocupă mare parte din timp cu dezinfectarea casei, cel mai afectat în toată această poveste fiind soțul ei, care s-a ales cu mâinile arse de la cantitatea de clor folosită.

Citește și: EXCLUSIV. Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite în Asia Express:”E imposibil să nu ți se umezească ochii!”

Irina Fodor: „Eu nu că fac curățenie, pun capcane de curățenie!”

„E simplu: în cele patru puncte cardinale, câte o sticlă de clor. Eu nu că fac curățenie, pun capcane de curățenie!

Mamaia lui Fodor are 91 de ani și trăiește singură, așa că, acum câteva zile, partenerul meu de viață a dat o fugă până la dumneaei ca să îi ducă una-alta. M-a sunat cu vreo 5 minute înainte să se întoarcă acasă. Mare greșeală! Pentru că în capul meu Fodorică era o bombă biologică pe două picioare, am dat în prealabil cu clor MULT! Pe clanța de la poartă și pe cea de la ușa de la intrare. Practic, curgea clor din poartă ca la robinet. Când a intrat creștinul în curte, și a atins nenorocirea, și-a ars pielea. A fugit direct la baie să spele nu microbii, ci clorul de pe mâini. Obiectiv atins!

În rest, cu asta îmi ocup timpul: dezinfectez. Scările, mesele, scaunele, copilul, soțul, mama soacră. Nimeni și nimic nu scapă”, a povestit Irina Fodor.

Citește și: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor serviți cu delicatese în Asia Express:ciorbă de găină cu sânge

Totodată, ea amintește că Răzvan suferă de astm și este și alergic, motiv pentru care acum, în perioada cu polen mult, ori strănută, ori tușește, ori amândouă.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în semifinală la Asia Express

Răzvan Fodor și colegul său Sorin Bontea sau calificat în semifinală la Asia Express, iar acum fac tot posibilul pentru a se califica în finală. Fac afaceri, gătesc, urcă sute de scări, caută monede, aleargă, mănâncă preparate din cele mai ciudate (printre care oul de 100 de ani), totul pentru a merge mai departe pe Drumul Comorilor.

Citește și: Sorin Bontea și Răzvan Fodor au dat de greu la Asia Express:'Am simțit că m-a lovit camionul'

Sunt tot mai aproape de marele premiu și nu se lasă bătuți. Rămâne de văzut care dintre cele patru echipe rămase n competiție va reuși să câștige competiția. Alex Abagiu și Radu Vlăduț, Speak și Ștefania, dar și Adda și Cătălin luptă pentru același lucru și sunt la fel de perseverenți.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor de la Asia Express.Artistul a fost primul iubit al modelului Catrinel Menghia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton