Răzvan Botezatu s-a îngrășat 20 de kilograme după ce s-a întors de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!": "Mănânc încontinuu, nu mai pot să mă opresc"

 Oana Pantazi
.

După ce a revenit din jungla dominicană, unde, la fel ca și colegii săi de suferință, a făcut foamea vieții lui, Răzvan Botezatu s-a îngrășat 20 de kilograme, deoarece a început să mănânce necontrolat. Iată ce a decis să facă pentru a scăpa de kilogramele în plus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De când s-a întors acasă din Republica Dominicană, Răzvan Botezatu s-a îngrășat nu mai puțin de 20 de kilograme, și asta deoarece, după foamea făcută în junglă, a mâncat necontrolat. Este decis însă să scape de kilogramele în plus și a început deja să ia măsuri.

razv-5razv-5

Răzvan Botezatu s-a îngrășat 20 de kilograme după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Dacă orezul și fasolea în cantități infime au fost singurele mese ale concurenților la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, la revenirea în țară cu toții s-au răsfățat culinar pe deplin. Kilogramele pierdute acolo – Lidia Buble mărturisea că a pierdut 8 kg – nu doar că au revenit la loc, dar iată că unii se confruntă acum cu un exces de greutate. Răzvan Botezatu a mărturisit recent că s-a îngrășat nu mai puțin de 20 de kilograme după „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”…

„Vreau să scap de burtică. M-am îngrășat de când am fost în junglă pentru că am mâncat numai orez și fasole. De când am venit, mănânc încontinuu, nu mai pot să mă opresc. M-am îngrășat destul de rău. Acum caut și țin toate dietele de pe Internet. Nu vezi ce cap am? Zici că este minge.

Cam într-o lună am pus toate kilogramele astea. Nu știu dacă mănânc pe fond de stres sau nu, știu doar că mănânc foarte mult. Îmi este poftă de dulce, îmi este poftă de mâncare. Vezi ce înseamnă să te țină cineva încătușat, să nu poți să mănânci ceea ce îți dorești tu și ceea ce vrei tu?!', a dezvăluit Răzvan Botezatu pentru Click!.

Ce a făcut Răzvan Botezatu cu banii câștigați în Republica Dominicană

La „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, concurenții au avut parte de provocări inimaginabile, șerpii, tarantulele și gândacii fiind doar „bomboana de pe tort”, în condițiile în care au fost obligați să mănânce chestii greu de privit, darmite de îngurgitat. Răzvan Botezatu nu a dezvăluit suma câștigată în cadrul emisiunii, însă a recunoscut că a fost o experiență care a meritat din punct de vedere financiar. Banii strânși au fost folosiți pentru a-și plăti o rată la un teren din Eforie.

„Da, din punct de vedere financiar pentru mine a meritat. Eu deja mi-am folosit banii. Mi-am plătit rata la terenul de la casă de la Eforie. Casa moștenită de la tata. Pentru că nu avea terenul cumpărat și m-am gândit să fac ceva util cu ei. Nu pot să zic. O sumă ok! O rată, nu te gândi că am plătit tot. Doar o rată mică. Nu e foarte mare. Mai am câțiva ani de plătit. (…) Eee… am fost acolo, am lipsit aproape o lună jumătate și s-au strâns niște cheltuieli acasă și trebuia să le acopăr. Să le compensez’, a dezvăluit influencerul, potrivit fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton