Răsturnare de situație în cazul vloggeriței Tequila. Afaceristul pe care îl acuză că a bătut-o se apără: "Nu am atacat pe nimeni, las fimările să vorbească în numele meu!"

 Dumba Gabriela
.

Romeo Rasdan, afaceristul pe care vloggerița Bianca Adam, zisă și Tequila, îl acuză că a bătut-o, neagă vehement tot ceea ce tânăra a povestit într-un video postat pe canalul său de YouTube. Bărbatul a pus la îndemâna Poliției filmările incidentului respectiv, care contrazic ceea ce spune Tequila.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Incidentul halucinat a avut loc după ce Bianca Adam ar fi spart marmura din fața blocului său în timp ce își parca mașina. Bărbatul care ar fi agresat-o, Romeo Rasdan, este afacerist și consilier local la Chiajna și după ce Bianca Adam a povestit pe YouTube ce s-a întâmplat, acesta expune partea sa de adevăr.

'A sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smult telefonul din mână. Nu mai aveam telefon în momentul ăla, am scos spray-ul, l-am spray-at, iar el cu telefonul meu a aruncat foarte puternic în Brandy și i-a spart capul. Eu am fugit în magazinul de lângă, magazinul care aparține blocului, să cer ajutor. Fără telefon, fără chei de la mașină, fără chei de la casă, fără Brandy, mă trezesc cu el, un metru optezeci de om, că iese cu un fier din ala de 2-3 metri, din ăla de construcții. Înjură și aleargă spre mine cu el și mi-l înfige în picior, cu toată forța lui. Am să las legea să se ocupe de el', a spus Bianca Adam. 

agresor-tequilaagresor-tequila

Romeo Rasdan o contrazice, însă.

A parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoane cu dizabilități, distrugându-o. Eu am avut o discuție cu dumneaei, nu am atacat-o, ea mi-a dat cu spray lacrimogen. Am ridicat vocea la dumneaei când a scos telefonul mobil să mă filmeze pe o proprietate privată. Eu nu am atacat pe nimeni! Am lăsat imaginile de pe camerele de supraveghere să vorbească pentru mine. Apoi, eu am dat peste telefonul mobil. Mă bufnește râsul când văd ce s-a scris. După ce mi-a dat cu spray, eu am intrat în biroul meu, unde am căzut. În imagini se vede clar cum fata fuge pe o stradă din spatele complexului. Nu a atins-o nimeni. A fugit singură. Ce declară dumneai… e treaba ei. Eu am făcut o plângere la Poliție. Înțeleg că și ea a făcut o plângere. Vedem ce se va întâmpla', a spus Romeo Rasdan la Antena 3.

Pe imagini se poate observa cum prietenul vloggeriței Tequila scoate telefonul și începe să îl filmeze pe administratorul complexului, iar acesta a reacționat imediat și a încercat să smulgă telefonul.

Imediat, cei doi s-au luat de gât, iar vloggerița Tequila a scos un spray iritant-lacrimogen și i-a pulverizat bărbatului un jet direct în față.

Apoi, atât Tequila, cât și prietenul ei, au luat-o la fugă, în direcții diferite, în timp ce bărbatul a intrat înapoi în bloc.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton