Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Detalii înfiorătoare au fost făcute publice: ”Nu a murit pe 29 aprilie”

 Stamen Diana
.

A trecut mult timp de la moartea celebrului creator de modă, iar tot ce se știa despre accidentul lui Răzvan Ciobanu a fost demonant de Laura Vicol, buna lui prietenă. Avocata regretatului designer a fost invitată în platoul de la Xtra Night Show, unde a făcut publice detalii înfiorătoare despre accidentul lui Răzvan Ciobanu.

Chiar dacă a trecut foarte mult timp de la accidentul înfiorător în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, informațiile despre ce s-a întâmplat atunci au fost ascunse. Deși în presă s-a discutat mult despre acest subiect și apăreau tot felul de speculații și zvonuri, Laura Vicol a făcut publice informații cutremurătoare.

Răzvan Ciobanu nu a murit pe data de 29 aprilie așa cum a apărut în presă, ci acesta s-a stins din viață chiar de Paște, pe data de 28 aprilie. Buna lui prietenă, Laura Vicol, a dezvăluit ziua, dar și ora la care celebrul designer a murit.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte', a spus Laura Vicol, la „Xtra Night Show'.

Potrivit speculațiilor medicale, Răzvan Ciobanu ar fi suferit un atac cerebral înainte de a intra cu mașina pe câmp. Decesul celebrului creator de modă a venit în urma rănilor suferite în timpul accidentului. Invitată în platoul de la Xtra Night Show, Laura Vicol a făcut dezvăluiri șocante.

Citește și: Tribut emoționant adus lui Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere. Clientele designerului au defilat în creații ale acestuia nemaivăzute până acum

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort'a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.'

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj emoționant pentru fiul ei

La aproape jumătate de an de la moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu, în urma unui accident rutier, când designerul a pierdut controlul mașinii, părinții lui nu își găsesc alinarea.

Mama designerului, care are o pensiune în satul Ciungetu, a postat un mesaj emoționant pe Facebook.

'Mi-aş dori ca toată durerea mea să fie doar un vis. Acolo sus, printre stele, am o persoană care ştiu că mă va veghea şi va fi mereu în inima şi în sufletul meu’. (…) OAMENII nu MOR. Ei se mută în stele şi în INIMILE celor care îi iubesc. Când ne este DOR, închidem ochii, iar ei vin de fiecare dată, ACASĂ. La noi. Se aşează pe prispa GÂNDURILOR, a dorurilor şi ne ascultă. Uneori, dacă suntem atenţi, ÎI PUTEM CHIAR SIMȚI', acesta a fost mesajul transmis de mama lui Răzvan.

Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton