Rapperul DMX a murit la 50 de ani. Era la Terapie Intensivă de o săptămână

 Oana Pantazi
.

Rapperul DMX a murit vineri, la vârsta de 50 de ani, la o săptămână după ce suferise un atac de cord. Iată care este cauza decesului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rapperul DMX a murit la finele săptămânii trecute, la doar 50 de ani. Artistul era internat în spital de o săptămână, unde fusese internat la Terapie Intensivă, în urma unui atac de cord, suferit pe data de 2 aprilie.

De sâmbătă, artistul era ventilat în mod artificial și, conform medicilor, se afla în stare vegetativă, cu activitate cerebrală minimă.

DMX-a-murit-DMX-a-murit-

Rapperul DMX a murit în urma unei supradoze

DMX, pe numele său real Earl Simmons s-a stins din viașă la terapie intensivă, înconjurat de familie. Artistul a intrat în stop cardiac la începutul acestei luni, fiind internat la spitalul White Plains, la nord de New York.

Potrivit publicației Mirror, care preiau surse media din SUA, atacul de cord al rapperului s-ar fi produs din cauza unei supradoze de droguri.

Familia artistului a confirmat decesul vineri.

'Suntem profund întristați să anunțăm astăzi că dragul nostru DMX, numele de naștere Earl Simmons, a murit la vârsta 50 de ani la White Plains Hospital, având alături familia, după ce a fost conectat la aparate în ultimele zile.

Earl a fost un războinic care a luptat până la capăt. Și-a iubit familia din toată inima și prețuim vremurile petrecute cu el. Muzica lui Earl a inspirat nenumărați fani din întreaga lume, iar moștenirea va trăi pentru totdeauna. Apreciem toată dragostea și sprijinul din acest moment incredibil de dificil', au spus apropiații artistului.

DMX a murit din păcate la doar 50 de ani, după ce, în trecut, a avut mai multe probleme cu drogurile, rapperul fiind internat de mai multe ori în lcinici de reabilitare. De altfel, în 2016, artistul mai trecut printr-un eveniment similar, când a încetat să mai respire și a fost resuscitat într-o parcare. Din păcate, DMX a fost condamnat în repetate rânduri pentru fapte precum posesie de droguri și de arme, cruzime împotriva animalelor sau conducere periculoasă a unui vehicul.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații: „Regret că am plecat'

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România: 'Tremur efectiv'

Earl Simmons, o carieră prodigioasă

DMX a fost un rapper extrem de apreciat, având mai multe colaborări cu Jay-Z, Ja Rule, Eve și LL Cool J. De asemenea, a primit trei nominalizări la premiile Grammy și a lansat șapte albume, dintre care multe au continuat să fie certificate ca aur și sau platină.

Earl simmons e considerat unul din cei mai importanți rapperi ai anilor 1990 și 2000, artistul înregistrând o serie de hituri de succes precum 'X Gon Give It to Ya' sau 'Party up'.

Din păcate, faima a venit la pachet cu multe probleme cu legea, În ultimii ani, DMX s-a confruntat cu arestări multiple, inclusiv pentru deținere de droguri. Mai mult, rapperul a lăsat în urmă 15 copii proveniți din relații cu mai multe femei.

În 2018, rapperul i-a cântat una dintre melodiile sale judecătorului care-l audia în timpul unui proces de evaziune fiscală. Instanța a conchis că DMX este „un bărbat bun' și l-a condamnat la un an de închisoare.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton