Randi s-a infectat cu COVID-19: ”Am învățat că viața este extrem de fragilă”

 Lupescu Anca
.

Randi s-a infectat cu COVID-19, iar cântărețul a făcut declarații despre perioada grea din viața lui. El a făcut dezvăluiri despre boala pe care a avut-o și a spus că și-a dat seama că viața este foarte fragilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Randi a dezvăluit că toți cei de la studio s-au îmbolnăvit de COVID-19, însă din fericire au făcut forme ușoare. Și-au pierdut gustul și miros, în schimb, celalalte simptome au lipsit cu desăvârșire.

„Cel mai greu moment a fost când am făcut COVID. Și nu știam la ce să ne așteptăm. Am făcut toți de la studio. Și toți am avut forme ușoare. Practic nu prea am simțit mare lucru în afară de gust și miros, pe care nu le-am avut', a spus Randi.

Randi  a mai susținut că tot ceea ce a trăit în pandemie o să țină minte toată viața. Artistul este de părere că viața este extrem de fragilă.

descărcare-48descărcare-48

„Da.M-aș vaccina. Cumva sunt genul poate ușor naiv care pleacă cu încredere în oameni întotdeauna.Cumva mi s-a părut și foarte amuzant și nerealist toate teoriile conspirației. Și n-aș putea să cred în chestiile alea. Adică mă fac să râd. Iar cea ce ne dorim cu toții este reîntoarcerea la normalitate.', a mai adăugat Randi.

Randi a spus că ultima oară când a urcat pe o scenă a fost în urmă cu două săptămâni, în Ucraina. De asemenea, cântărețul și-a improvizat un studio acasă și a continuat să lucreze, în special pe partea de producție.

Ce notă a luat la BAC Randi

N-ai zice că un artist a cărui meserie implică interacțiunea cu mulțimi poate fi timid, dar iată că Randi face parte din această categorie.

Partea bună este că, fiind timid, artistul s-a putut axa în copilărie pe învățat, unde a obținut câteva performanțe notabile. Artistul ne-a pus la dispoziție o fotografie de colecție din școala generală și ne-a dezvăluit ce notă a luat la BAC, examenul care zilele acestea pune pe jar toți liceenii din țară. Iată cum arăta Randi în copilărie!

Era de așteptat ca într-o familie cu ambii părinți profesori, așteptările să fie foarte mari când vine vorba de media generală. Randi ne-a mărturisit că în copilărie a fost un elev timid, cuminte și silitor, care lua mereu premiul I cu coroniță.  

Citește și: De ce s-au despărțit Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Mesajul actorului lămurește tot:'Ar fi un compromis…'

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație:’Ajunsesem să nu mai funcționăm’

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…’/ EXCLUSIV

Citește și: Simina, fosta soție a lui Whats Up, vorbește în premieră despre iubitul ei:„Ne-am cunoscut la muncă’

Am fost un elev destul de cuminte, eram foarte timid atunci când eram mai mic. Mama mea era profesor în același liceu în care învățam, așa că nu puteam să lipsesc prea mult, cred că am avut maxim 12 absențe în toți anii de liceu’, ne-a spus artistul, adăugând că media sa la examenul de Bacalaureat a fost 9,40.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton