Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce a stat după 8 luni la terapie intensivă. Primele imagini de la eveniment

 Miniosu Alexandra
.

Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce micuțul a stat 8 luni la terapie intensivă. Vedeta de la PRO TV, și partenerul ei de viață, Adrian Cuculis, și-au creștinat mai întâi fetița, în urmă cu câteva luni, cei doi având gemeni. Evenimentul de sâmbătă a avut loc într-o zi cu totul și cu totul deosebită, atunci când micuții au împlinit 1 an.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce acesta a stat luni bune în spital din cauza unei infecţii intraspitalicești. Fericitul eveniment a avut loc sâmbătă, pe 16 aprilie, într-o zi deosebită. Tot atunci, băiețelul și sora lui geamănă au împlinit 1 an. La fel care micuța, și urmașul vedetei de la PRO TV a primit un nume special.

botez-ramona-pauleanu-1botez-ramona-pauleanu-1

Ramona Păuleanu și tatăl copiilor ei, Adrian Cuculis, sunt în culmea fericirii. Aceștia și-au putut vedea, în sfârșit, visul împlinit. Din cauză că băiețelul lor s-a îmbolnăvit în spital și a stat internat luni bune, doar sora lui geamănă a avut parte de ceremonia completă de creștinare. În weekend, și fiul prezentatoarei de la PRO TV a fost botezat, chiar în ziua în care gemenii au împlinit 1 an.

Citește și: Ramona Păuleanu îşi botează fiul, după ce a stat luni bune în spital din cauza unei infecţii intraspitalicești: „Va fi…'

Citește și: Ramona Păuleanu și-a adus acasă băiețelul născut prematur, după 8 luni în spital.Cum arată sora lui geamănă

Citește și: Anamaria Prodan, detalii neștiute despre decesul tatălui ei:„Am avut un șoc. De când a murit, n-am putut să…'

Citește și: Irinel Columbeanu, despre întâlnirile cu Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor:„M-a certat, că de ce nu sunt de acord ca…'

Ramona Păuleanu și-a botezat fiul, după ce a stat după 8 luni la terapie intensivă

Conform click.ro, de frică, Ramona Păuleanu și Adrian Cuculis au încercat să îi facă fiului lor o ceremonie de creștinare încă de când acesta era internat în spital. El a stat aproximativ opt luni la Terapie Intensivă. Abia acum, la un an de când a venit pe lume, cei doi și-au putut boteza, în sfârșit, băiețelul.

Ținând cont de clipele grele prin care a trecut încă din primele luni de viață, fiul Ramonei Păuleanu, Luca, a mai primit un nume simbolic când a fost botezat. Acesta e menit să-l călăuzească și să-i amintească de cum a reușit să depășească perioada dificilă. Nașul micuțului a decis ca acesta să se numească și Lazăr, după numele personajului biblic care, prin minunea lui Iisus Hristos, a înviat din morți.

Nici primul nume, Luca, nu a fost ales întâmplător. Ramona Păuleanu a dezvăluit că băiețelul ei a purtat o cruciuliță de la Sfântul Luca, primită cadou tot de la naș, care s-a rugat la moaștele Sfântului pentru sănătatea băiețelului.

Ce nume special a primit băiețelul

Potrivit Antena 3, petrecerea de botez a fiului Ramonei Păuleanu a avut loc malul lacului Snagov. La fericitul eveniment au participant rudele, prietenii și apropiații familiei și au format un cadru de poveste. Sâmbătă, pe 16 aprilie, a fost și ziua de naștere a gemenilor, astfel că nu doar Luca, ci și surioara lui geamănă, Alexandra, au fost sărbătoriții zilei.

„Povestea lui Luca este povestea mai multor copilași. A luat acea infecție din spital. Foarte mulți dintre „colegii” lui din spital, nu au mai plecat acasă. Noi în mod miraculos am reușit să îl luăm acasă.

Să știe toată lumea că el este foarte puternic. El a avut probleme cu plămânii. Astăzi i-am sărbătorit botezul și ziua de naștere, pentru că amândoi gemenii au împlinit un an.

Nașul lui a venit pe ultima sută de metri, a avut o idee foarte bună (cu numele de Lazăr n.r), pentru că el reamente a înviat din morți', a declarat partenerul Ramonei Păuleanu, avocatul Adrian Cuculis.

Gemenii Ramonei Păuleanu au împlinit 1 an

În urmă cu câteva ore, Ramona Păuleanu a postat câteva imagini de la botezul fiului său. Potrivit fotografiilor, fericiții părinți au ales să poarte ținute deschise la culoare cu ocazia acestui eveniment. Micuții au avut parte de un tort aniversar spectaculos, cu multe etaje.

„Câteva poze de început, înaintea multelor ce vor sa vie. La mulți ani, iubiții mei, v-ati făcut mari! La mulți ani și sa-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorința', a scris Ramona Păuleanu pe instagram.

Sursă foto: Captură video Antena 3, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton