Cum se simte Ramona Păuleanu la 6 luni după nașterea prematură a gemenilor: „Am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită”

 Martin Lorena
.

Cum se simte Ramona Păuleanu la 6 luni după nașterea prematură a gemenilor. Vedeta de la ProTV trece printr-o perioadă extrem de dificilă din viața ei. Fata care prezintă meteo a adus pe lume prematur doi copii absolut superbi. Aceasta trăiește atât clipe de agonie, cât și de extaz deoarece fetița se află alături de ea, însă băiețelul a rămas în continuare internat în spital. Vedeta a scris un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare în care a dezvăluit care este starea sa de spirit și cum face față perioadei dificile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Păuleanu traversează o perioadă extrem de dificilă din viața ei. Aceasta a adus pe lume prematur o fată și un băiat. Deși în mod normal ar reprezenta un motiv de bucurie, Ramona se confruntă cu diverse stări de spirit. Fetița sa, Alexandra a fost externată, însă Luca, fratele ei geamăn se află în continuare pe patul de spital.

WhatsApp-Image-2021-10-18-at-14.53.04WhatsApp-Image-2021-10-18-at-14.53.04

Aceasta și-a emoționat urmăritorii prin intermediul mesajului pe care l-a postat pe Instagram. Ramona Păuleanu a simțit nevoia să își exprime sentimentele prin care trece la 6 luni de la naștere.

Citește și: Ramona Păuleanu, noi dezvăluiri despre nașterea prematură.Ce s-a întâmplat în sala de operații

Citește și: Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii:„O bacterie…'

Citește și: Bianca Drăgușanu susține că mama lui Gabi Bădălău crede că se droghează:„Nu mă vrea…'

Citește și: Liviu Vârciu, furios că a ieșit în pierdere după botezul fiului:„Am rămas dator, zgârciților!'

Cum se simte Ramona Păuleanu la 6 luni de la nașterea prematură a gemenilor

Ramona Păuleanu a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram un mesaj referitor la starea sa de sănătate actuală. Mai mult, aceasta a declarat faptul că își dorește să facă o fotografie în care să apară alături de ambii săi copii.

„Astăzi piticii mei fac 6 luni. 6 luni în care am fost cea mai nenorocită ființă și cea mai fericită. În care am realizat că în trecut m-am agitat prea mult și am dat prea multă importanță unor lucruri insignifiante. Că până la ei nu am iubit niciodată cu adevărat. Că poți plânge și de bucurie. Că te topește un zâmbet sau un sunet. Că pot renunța la mine și pot duce poveri pe care nu-mi închipuiam că le pot duce. Că se poate și fără somn. Că e greu. Că-ți dai viața pentru ei. Că universul meu e mai mic, dar mai împlinitor. Abia aștept să fac poze cu amândoi, acasă. Cu Luca al meu și cu Alexandra mea”, a scris Ramona, pe Instagram, vineri, 15 octombrie.

Ramona Păuleanu, despre fiul ei: „O bacterie luată din spital l-a destabilizat complet'

Aceasta a povestit tot chinul prin care a trecut, cu atât mai mult că fiul său a luat o bacterie din spital, care l-a destabilizat complet. Mai mult decât atât, aceasta speră ca cel mic să se întoarcă acasă, alături de mama și sora lui.

„Luca luptă în continuare, de pe patul de spital, iar peste fragilitatea inițială a venit și o bacterie contractată din spital, care l-a destabilizat complet. 'Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit. Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui.', a spus ea.

„Sper ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi'

Ramona Păuleanu speră ca primul lor Crăciun să îl poată organiza în familie, alături de ambii săi copii. Aceasta a primit o mulțime de încurajări și de mesaje pozitive din partea fanilor, care speră ca proaspăta mămică să fie din ce în ce mai bine din punct de vedere emoțional.

„Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta. Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am autoblamat, că n-am putut să încetez sa mă întreb de ce eu. Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adauga, când în loc să îl bucuram, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brate și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva. Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu', a mai scris Ramona.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton