Ramona Olaru s-a despărțit de iubitul ei! "Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu"

 Oana Pantazi
.

După ce, anul trecut, a trecut printr-un divorț, Ramona Olaru părea să-și fi găsit fericirea în brațele lui Adrian Popescu, alias Cuza de la „Noaptea târziu”. Din nefericire, simpatica asistentă TV de la „Neața cu Răzvan și Dani” nu mai formează un cuplu cu cel care tocmai o ceruse de soție…

Încă o veste tristă în showbizul autohton… Ramona Olaru, de la Neața cu Răzvan și Dani, și iubitul ei, Cuza, de la „Noaptea târziu”, regele parodiilor de pe YouTube, nu mai formează un cuplu, conform mărturisirii făcute de simpatica blondină pe contul personal de socializare…

De Valentine’s Day, Ramona a fost cerută de soție de Cuza

Extrem de discretă în privința vieții personale, Ramona a trecut, în 2019, printr-un divorț despre care fanii au aflat cu uimire, însă a reușit să-și refacă viața la scurt timp de la divorț. Anul acesta, chiar în ajun Valentines Day, Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, într-un club, în prezența prietenilor apropiați ai cuplului, gestul venind la nici șase luni de când s-a anunțat în presă că cei doi se iubesc.

Din nefericire, între cei doi s-a rupt lanțul de iubire la scurt timp după ce s-au decis să facă marele pas. Probabil că Ramona nu ar fi făcut această dezvăluire, dacă nu ar fi intervenit curiozitatea unui fan, care a întrebat-o de ce nu mai apare alături de Cuza în filmulețele postate pe contul ei de socializare. Răspunsul Ramonei a fost unul sec și neașteptat: 'Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu'.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton