Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși

 Dumitrache Laura
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de mai bine de un an, dar în ultimele săptămâni s-a zvonit că relația celor ar fi ajuns la final. Asistenta tv s-a mutat din casa motociclistului, iar vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că nu bagă în seamă toate zvonurile care circulă în presă. Recent, Cătălin și Ramona au fost prezenți la același eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au participat la același eveniment, după ce au apărut zvonurile conform cărora nu mai sunt împreună. Cei doi nu au făcut niciun anunț cu privire la despărțire, iar seara trecuta au fost surprinși împreună la ziua de naștere a Gabrielei Prisăcariu.

ramonaramona

Multă lume se întreabă dacă cei doi mai sunt împreună, mai ales că zvonurile conform cărora s-au despărțit circulă în presă. În ultima perioadă, Ramona și Cătălin nu au mai postat imagini și clipuri video în care apar împreună. Seara trecută, cei doi au fost prezenți la un eveniment.

Citește și: De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu:„Am luat și pisicile, e terminat'

Citește șiRamona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă:„Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…'

Citește și:Culiță Sterp s-a prezentat în instanță cu zâmbetul pe buze și i-a jignit pe jurnaliști, după ce a provocat un accident rutier:„Nevastă-ta mai întreabă de mine?'

Citește și:Ianis Hagi și-a prezentat iubita familiei. Cum s-au afișat împreună:„Nu puteam fi mai fericit de atât”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu și-au oficializat relația de aproape un an, dar în tot acest timp au existat numeroase despărțiri și împăcări. Recent s-a zvonit că relația lor a ajuns la final, dar niciunul nu a anunțat nimic despre separare. Seara trecută, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au fost surprinși la același eveniment.

Mai exact, cei doi au fost invitați la petrecerea organizată de Gabriela Prisăcariu, cu ocazia zilei sale de naștere. Ramona a postat pe Instagram câteva imagini de la petrecere, dar fără să îl surprindă și pe Cazacu. La rândul lui, motociclistul a postat câteva filmulețe la InstaStory cu Dani Oțil în timp ce dădea dedicații. Nu se știe dacă Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au venit împreună sau separat.

Ramona Olaru s-a mutat din apartamentul lui Cătălin Cazacu

În urmă cu câteva luni, Ramona Olaru anunța că s-a mutat împreună cu Cătălin Cazacu, în apartamentul lui. Cei doi începuse să renoveze locuința. Ulterior, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat din locuința iubitului ei din cauza faptului că muncitorii au întârziat cu renovarea. Astfel, blondina și-a luat lucrurile și s-a mutat înapoi în casa ei.

Nu s-a terminat, pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu.

Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa. Fix așa avem parte. Dar se pare că în paralel mai lucrează și în altă parte și mai vin o zi, apoi nu mai vin câteva zile.Nu am pus mâna. De fapt, am vrut să mă mut pentru o perioadă, ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața.Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare. Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E ‘terminat acum fără noi.', a declarat blondina pentru ego.ro.

Ramona Olaru: „Mi se urcă la cap”

În urmă cu ceva timp, Ramona Olaru a explicat de la ce pornesc certurile cu Cătălin Cazacu. Vedeta a recunoscut că există certuri dese între ea și viitorul ei soț. Motivele se par a fi mai degrabă casnice, după cum spune frumoasa blondină.

Ba da, ne certăm și ne certăm foarte rău. Ne-am certat și ieri, nu am vorbit până astăzi la prânz. M-a supărat pe mine cu ceva.Mă rog, chestii banale, nu te gândi că avem chestii serioase, de fete, de… chestii banale, nu știu, că nu a pus un lucru nu știu unde sau că a lăsat nu știu ce chestie pe nu știu ce masă.Mi se urcă la cap dacă nu ai venit în ălea 5 minute și de acolo pornește o ceartă: «Ți-am zis să vii în 5 minute!». Așa sunt', a declarat Ramona Olaru pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton