Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară: "Îmi doresc băiat"

 Raiciu Adriana
.

Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară. După ce a trecut printr-un divorț dureros, Ramona de la Clejani și-a găsit liniștea lângă noul ei partener, Ady Paris. Cei doi îndrăgostiți au planuri serioase de viitor, dar urmează să devină și părinți, întrucât artista este însărcinată. Într-un interviu recent, aceasta a oferit primele declarații despre sarcină, dar și despre perioada fericită din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona de la Clejani este în culmea fericirii de când a aflat că este însărcinată. Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ady Paris, care îi este și coleg de breaslă. Între cei doi îndrăgostiți nu a fost vorba de dragoste la prima vedere, însă se pare că, de când au decis să formeze un cuplu, lucrurile au evoluat rapid între ei. Anul următor, Ramona urmează să îmbrace rochia de mireasă.

ramona-de-la-clejani-ramona-de-la-clejani-

De asemenea, într-un interviu recent, fiica lui Ioniță de la Clejani a anunțat că este însărcinată și urmează să devină mămică pentru a patra oară. Deși spune că nu a aflat încă ce sex are bebelușul, întrucât are abia o lună de sarcină, Ramona de la Clejani își dorește un băiețel.

Citește și: Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie:”O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”

Citește și: Ramona de la Clejani și-a retras plângerea depusă la Poliție împotriva lui Fulgy:„Am decis să iert'

Citește și: Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu și cine a făcut primul pas:„Ea era cu cineva pe-acolo. I-am spus că vreau mulți copii și…’ / EXCLUSIV

Citește și: Valentina Pelinel, detalii intime din căsnicia cu Cristi Borcea:’Am menținut fiorii în relația noastră’

Ramona de la Clejani este însărcinată a patra oară

Ramona Manole a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, după ce a divorțat de soțul ei. Nu credea că o să mai iubească vreodată, însă se pare că soarele a ieșit și pe strada ei. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de noul ei partener și urmează să devină mămică pentru a patra oară.

„Vrei să îți dau o veste! Sunt însărcinată într-o lună și ceva. Îl voi face pe Ioniță bunic. Nu știu ce o să fie. Eu îmi doresc foarte mult băiat, el vrea fetiță, acum ce o vrea bunul Dumnezeu.

Iubitul meu a fost foarte fericit când i-am zis că o să fie tătic, mai ales că el nu are copii. În ultima perioadă mă simțeam încontinuu rău. Eu bănuiam că sunt însărcinată, așa că mi-am făcut un test de sarcină și am aflat atunci că sunt gravidă.

Mama este și ea fericită de când i-am zis că o să fie din nou bunică. Fetele mele la fel, sunt și ele bucuroase că vor mai avea un frățior sau o surioară.', a spus Ramona de la Clejani pentru Click!.

„Fac terapie”

Tot în cadrul interviului, fiica lui Ioniță de la Clejani a mai mărturisit că face terapie în momentul de față și-și dorește mai mult ca niciodată să fie fericită!

„Parcă vorbesc din povești, nu îmi vine să cred că vorbesc despre mine. Pe bune, am emoții! Dacă îți dorești doar lucruri frumoase de la viață ți se întâmplă. În prezent fac terapie pentru a trece peste toate greutățile din trecutul meu.

Eu am foarte multe traume care nu îmi dau voie să fac multe lucruri. Trăiesc altă viață acum. 28 de ani am plâns încontinuu. Acum, viața mea s-a schimbat radical. Am tot ce mi-am dorit. Aproape trei decenii am fost doar tristă. Eu am pornit în viață de la zero cu totul: am crescut fără tată, fără visuri și fără bucurii. De opt ani lupt singură. Am luptat să clădesc un drum la care doar visam și am reușit prin muncă și prin caracterul meu frumos. Unde am mers am lăsat loc de bună-ziua și așa am evoluat', a declarat Ramona, fiica lui Ioniță de la Clejani, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton