Ce probleme de sănătate are Ramona Crăciunescu după Survivor: "Am plâns de durere..."

 Raiciu Adriana
.

Ramona Crăciunescu și-a luat „adio” de la Războinici, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. A revenit în țară și spune că durat mult timp recuperarea. Ba chiar mai mult, s-a ales cu probleme serioase de sănătate după Survivor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În data de 8 martie, chiar de Ziua Femeii, Ramona Crăciunescu a părăsit Survivor România. La puțin timp după ce a aflat vestea, Războinica a izbucnit în larimi și a spus că este dezamăgită de faptul că nu a arătat tot ce putea. Întoarsă în țară, a început recuperarea și vedeta chiar recunoaște că a avut momente extrem de dificile.

cracunescu-ramona-survivor-romania-2022cracunescu-ramona-survivor-romania-2022

A avut dureri mari de stomac și au existat zile în care nu s-a putut ridica din pat. În cadrul unui interviu, Ramona a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le are după Survivor, dar și cum i s-a părut întreaga experiență.

Citește și: Ramona Crăciunescu de la Survivor, găsită leșinată, noaptea.Clipe de panică la Războinici

Citește și: Ramona Crăciunescu de la Survivor, tragedie fără margini.Iubitul și copilul i-au murit într-un accident de mașină

Citește și: Anamaria Prodan, declarație neașteptată despre Laurențiu Reghecampf:„Tot la noi o să se întoarcă’

Citește și: Monica Gabor și Mr. Pink, primele imagini împreună, după zvonurile că s-au despărțit.Cum s-au fotografiat în avionul privat

Ce probleme de sănătate are Ramona Crăciunescu după Survivor

Ramona Crăciunescu a rămas cu probleme serioase de sănătate după Survivor România. După accidentarea de la picior, acum se confruntă cu dureri de stomac. Într-o zi, fosta concurentă chiar a spus că nu s-a putut ridica din pat din cauza acestora.

La momentul actual, merge la diferiți medici și face mai multe investigații pentru a vedea de unde pornește totul.

„Am rămas cu probleme de sănătate. Alte probleme nu am dobândit acolo. Am probleme cu stomacul, piciorul este deja pe drumul cel bun. Cocosul pe care l-am mâncat acolo, nu mai vreau să aud de el. Fac analize pentru a descoperi unde este buba, pentru a o trata. De exemplu, în săptămâna care a trecut, am avut două momente în care am stat ghem, pe canapea. Am plâns de durere, mă durea foarte tare stomacul. Nici acum nu pot să mănânc carne sau anumite chestii, îmi fac rău. Am rămas cu niște sechele, ca să spun așa', a spus Ramona Crăciunescu, potrivit Ego.ro

Întrebată dacă și-ar dori să revină în emisiunea de la Pro TV, Războinica a spus că ar pleca oricând, chiar și cu problemele de sănătate pe care le are acum.

„Da, mă duc, cu tot cu probleme. Sunt o fire foarte puternică și am răbdarea necesară cu organismul meu. Știu care este limita, știu cât poate și când trebuie să spun stop. Eu mă reîncarc și cu amintiri sau cei de acasă, simt că pot să duc mai mult. Încă din aeroport din Madrid am făcut poze cu fani. Eu nu sunt o persoană cunoscută, iar când am ajuns acasă și am încărcat telefonul, aveam sute de mesaje, erau oameni care au plâns când au aflat că o să fiu eliminată', a punctat Războinica, potrivit sursei citate anterior.

Ce planuri de viitor are Ramona Crăciunescu

Cât despre planurile de viitor, Ramona Crăciunescu declară că își dorește să rămână în sfera personalor publice și să aibă diferite proiecte care să implice adrenalina.

„Da, îmi doresc să rămân în sfera persoanelor publice. Am cochetat cu asta și o să cochetez pe viitor. Sunt cascadoare, doar că pandemia mi-a pus oarecum piedică. Se pare că am revenit la normal, urmează câteva proiecte. Îmi place foarte mult industria aceasta, îmi place lumea reflectoarelor. Îmi place ceea ce fac, în calitate de cascadoare. Să dublezi și să ajuți un actor celebru să joace un rol într-o bătaie sau într-un accident cu motocicleta este mare lucru', a încheiat aceasta.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton