Ramona Bădescu se întoarce în Italia. De ce a luat această decizie: „Ca să fiu sinceră...”

 Dumitrache Laura
.

Ramona Bădescu se întoarce în Italia. Ramona Bădescu a anunțat că se va stabili din nou în Italia după o perioadă lungă petrecută în România. Vedeta a revenit în țară anul trecut și a deci să rămână aici cu fiul ei, Ignacio, în vârstă de 2 ani și 7 luni. Pentru că proiectele pe care le avea în România au luat sfârșit, Ramona a luat decizia de a se întoarce înapoi în Italia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu se întoarce în Italia. Ramona Bădescu s-a adaptat de minune în Italia, țara în care vedeta trăiește de mai bine de 30 de ani. De asemenea, e și țara unde românca se vede trăind mai departe alături de fiul ei. Anul trecut, Ramona s-a întors în România pentru că avea mai multe proiecte profesionale. Acum că acestea s-au încheiat, vedeta se întoarce în țara care i-a devenit casă.

Ramona Badescu pleaca in ItaliaRamona Badescu pleaca in Italia

Ramona Bădescu s-a întors în România anul trecut și a rămas alături de fiul ei, Ignacio. După ce proiectele pe care le avea în țară s-au finalizat, vedeta a luat decizia de a se întoarce în Italia. Ramona își dorește să îl înscrie pe fiul ei la grădiniță.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut:'Ne-am dorit atât de mult copil, încât…'

Citește și: Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: „Un amestec…”

Citește și: Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct:„Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva'

Citește și: Antonia și Alex Velea, vestea prin care și-au bucurat fanii:„Sunt recunoscătoare că…'

Ramona Bădescu se întoarce în Italia

Ramona Bădescu a locuit mai bine de 30 de ani în Italia, acolo unde și-a construit o familie și o carieră de succes. Anul trecut, vedeta s-a întors în România pentru că avea mai multe proiecte profesionale și a rămas alături de fiul ei, Ignacio. Acum după ce a terminat proiectele pe care le avea în țară, Ramona a decis să plece în Italia, locul care i-a devenit casă. Actrița vrea să îl înscrie pe fiul său în vârstă de 2 ani și 7 luni la grădiniță. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit ce planuri are pentru viitor.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță. Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta. Taică-su zicea să-l dăm și la Școala Americană', a spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu: „Este atât de greu să fii mamă”

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape trei ani, iar viața i s-a schimbat radical. De când a devenit mamă, vedeta a conștientizat cât de mult înseamnă să faci sacrificii pentru a-i fi bine copilului tău. Ramona Bădescu consideră că toate eforturile merită să fie apreciate.

„Eu am zis până acuma că mamă este un cuvânt atât de banal. Aproape toate femeile sunt mame, dar este atât de greu să fii mamă, cu atâtea responsabilități.Eu dacă aș în politică, mamelor le-aș da un salariu pentru că meseria de mamă este o meserie foarte grea. Mulți copii pleacă, mulți tineri nu-și mai aduc aminte de sacrificiile pe care le-au făcut părinții. Este un lucru care pe mine mă întristează', a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se teme de moarte

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani a recunoscut că odată cu înaintarea în vârstă, a început să se teamă de moarte. Vedeta susține că atunci când oamenii înaintează în vârstă începe să realizeze cât de importantă este viața și se tem de moarte.

„Timpul trece și îți dai seama că trece chiar foarte repede. Când eram mai mici, la școală, nu ne dădea seama că se întâmplă evenimente și mai triste, pentru că eram prea tineri.Acum începem să ajungem la acea vârstă, cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pandemia, bolile, războiul…Am prieteni care se duc și începe să îmi fie frică. Dar încerc să fiu optimistă', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Captura video

Citeşte şi despre cum să obții cetățenia italiană!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton