”Mă gândeam să mă mărit fecioară. Îmi plăceau bărbații diabolici”. Ramona Bădescu a vorbit despre primul bărbat din viața ei

 Calin Maria Bianca
.

Ramona Bădescu a vorbit despre primul bărbat din viața ei. Frumoasa actriță s-a făcut remarcată încă de la vârsta de 20 de ani, astfel că nu are nevoie de vreo descriere. Toți cei care o urmăresc și îndrăgesc știu că de-a lungul timpului a încercat să fie extrem de discretă cu viața ei. Rar s-au aflat lucruri despre ea în trecut, însă de ceva timp este mult mai deschisă față de marea ei comunitate. Iată ce dezvăluiri a făcut despre primul bărbat din viața ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu este fără doar și poate o femeie împlinită din toate punctele de vedere în acest moment al vieții. Se bucură de succes pe plan profesional și totodată și de un partener de viață iubitor și înțelegător, alături de care și-a clădit o adevărat familie. Are un băiețe adorabil care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere, fiind o minune de la Dumnezeu.

badescu-1-1badescu-1-1

Într-adevăr, Mihaela Bădescu are tot ceea ce își dorește, astfel că acum nu ezită să facă publice diferite momente din viața ei. Dacă înainte era destul de secretoasă și fanii nu știu prea multe despre adolsecența ei și trecutul amoros, a venit momentul să se afle totul. Iată cum arăta primul bărbat din viața ei, dar și de cine s-a îndrăgostit pe când avea doar 13 ani!

Citește și: Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește:'Este povestea de necrezut a vieții mele'

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu nemachiată, la 53 de ani.În ce ipostază a fost surprinsă, pe stradă

Citește și: Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit:”Inima lui este tot la Mihaela Cernea”

Citește și: În ce relații a rămas Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă, după Vocea României:”Reacția lui a spus totul”

Ramona Bădescu a vorbit despre primul bărbat din viața ei

Ramona Bădescu și-a deschis sufletul și totodată 'cutia cu amintiri' astfel că nu a ezitat absolut deloc în a povesti despre prima ei poveste de dragoste. Totul a început pe când avea doar 13 ani și a pus ochii pe un coleg de școală mai mare decât ea. Pe atunci a trăit o iubire neîmpărtășită, însă totuși, destinul i-a vrut împreună. Nu, nu pentru tot restul vieții, însă au format un cuplu o perioadă destul de bună de timp.

'La 13 ani și 4 luni, era cu un an mai mare. Se numea Răzvan. Era un băiat drăguț, înalt, cu ochelari și avea mustăcioară. Când ne pupam mă gâdila. Eram foarte îndrăgostită de el, și el era dar de alta, nu de mine. Cu mine nu făcea nimic. Pe vremea aia mă gândeam să mă mărit fecioară. Ne-am reîntâlnit când eu eram în clasa a 12-a și el la facultate. A fost primul meu iubit. Nu era un bărbat frumos dar era foarte simpatic. Mă făcea să râd.', a spus Ramona Bădescu, conform Fanatik.

Ramona Bădescu: 'Îmi plăceau bărbații puternici, mai diabolici'

Ramona Bădescu nu s-a oprit cu dezvăluiri din adolescență aici. Frumoasa actriță a continuat, mărturisind că după despărțirea de primul ei iubit, a realizat că-i plac bărbații care știu să o facă să zâmbească. A căutat iubirea în cei care o făcea de fiecare dată fericită, fără a pune accent prea mare pe frumusețea exterioară. Cu toate astea însă, a avut partea de un trecut amoros destul de tumultuos de-a lungul vieții, asta până când și-a găsit sufletul pereche, alături de care a devenit și mamă pentru prima dată.

'Mereu mi-au plăcut bărbații care m-au făcut să râd. Nu am fost atrasă neapărat de frumusețea masculină. Mamei îi plăcea Alain Delon. Eu îl adoram pe Bellmondo. Îmi plăceau bărbații puternici, mai diabolici, care să știe să fie cu adevărat bărbați.', a mai adăugat vedeta.

Ramona Bădescu își mai dorește un copil

Povestește plină de zâmbet trecutul ei, chiar și poveștile de dragoste pe care le-a trăit, însă inima ei se împarte acum doar la partenerul ei de viață și copilul pe care-l au împreună. Este o mamă devotată și implicată, iar dorința de a mai avea un copil este foarte mare. Din păcate însă, oricât de mult ar vrea să fie mamă pentru a doua oară, actrița a dezvăluit că din punct de vedere biologic nu mai este posibil.

Aș mai vrea (n.r. încă un copil). Dumnezeu îți dă o minune. A doua nu ți-o mai dă. Biologic, nu se mai poate. Și a fost, totuși, așa o minune pe ultima nu sută de metri. Zece metri în care s-a întâmplat, dar să știi că Ignazio (n.r. fiul ei) îmi umple timpul.‘, a spus Ramona Bădescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton