Ramona Bădescu a luat o decizie radicală după moartea tatălui ei: "Viața merge înainte!"

 Dumba Gabriela
.

Ramona Bădescu și-a pierdut tatăl la jumătatea lunii noiembrie și cel mai mare regret al actriței este că nu a reușit să-și vadă părintele înainte să moară și nici să ajungă la înmormântare. Tocmai de aceea, a decis să-i acorde mamei ei toată grija din lume și pentru a se bucura de ea tot timpul, Ramona a adus-o în Italia, acolo unde ea locuiește cu iubitul și fiul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu spune că îi vorbește tot timpul fiului ei, Ignacio, despre bunicul pe care a apucat să-l cunoască foarte puțin. Având-o pe mama ei alături, actrița spune că reușește să-și revină mai ușor după pierderea tatălui, iar băiețelul ei de un an și jumătate este cel care îi dă toată energia pozitivă de care are nevoie.

img-26img-26

Ramona Bădescu a declarat că a decis să o aducă la ea, în Italia, pe mama ei după moartea tatălui și împreună au grijă să-i povestească lui Ignacio cine a fost bunicul lui și se consolează cu gândul că băiețelul este zodia Fecioară, ca și bunicul.

„Eu cred că ne-am dorit atât de mult în viața asta eu un copil, iar mama mea un nepoțel, încât trebuie să trăim intens în fiecare minut, în fiecare minut trebuie să-i povestim de bunicul lui, pentru că numai așa el trăiește cu noi și în amintirea noastră.

Îi povestim cine a fost. Viața merge înainte și trebuie să meargă înainte, dar am o alintare sufletească că tata era fecioară, iar Igancio e fecioară, așa că într-un fel generația se transmite', a spus Ramona Bădescu pentru o emisiune TV.

Citeste si: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului. Iubitul italian este bancher

Citește și: Ramona Bădescu a făcut confesiuni emoționante despre viața de mamă, la 50 de ani:'Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu' / EXCLUSIV

Citeste si: Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: „Mi-am dorit o fetiță!”

Citeste si: Ramona Bădescu încă nu și-a botezat fiul, la 1 an și 3 luni de la naștere: „Ignazio e bucățică ruptă din tatăl lui'

Mama Ramonei Bădescu se simte foarte bine în Italia

Întrebată cum se simte acum, după pierderea bărbatului alături de care a petrecut 63 de ani din viață, mama Ramonei Bădescu a declarat că i-a fost extrem de greu, dar timpul petrecut alături de fiica și nepotul ei o ajută să meargă mai departe.

„Să știți că a fost destul de greu. Ramona mi-a spus hotărâtă că mă „răpește' și că o să vin. Și eu prima dată am venit fără să am bilet de înapoiere și am zis că stau puțin, câteva săptămâni. Săptămânile s-au transformat în luni și mă simt bine, nu știu când mă întorc', a transmis mama Ramondei Bădescu.

„Sper ca tata să aibă o stradă cu numele lui în Craiova”

„Sunt profund îndurerată și îmi pare extrem de rău, dar sunt fericită că am avut amândoi părinții alături de mine anul trecut, când l-am născut pe fiul meu, Ignazio, și că tata și-a cunoscut atunci nepotul și l-a strâns în brațe! Era foarte fericit! Nu l-am mai văzut de un an de zile și mă doare foarte tare.

Am avut un tată minunat, dar și Craiova a avut un constructor minunat, care multe duminici în loc să stea acasă, mergea pe șantier și tare mi-aș dori, ca o recunoștință din partea personalităților politice ale Craiovei, să îi poată dedica tatălui meu o stradă cu numele lui. Îmi doresc s-o aduc alături de mine în Italia pe mama mea, imediat cum acest lucru va fi posibil', a declarat Ramona, după pierderea tatălui său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton