Ce spune Ramona Olaru despre fostele iubite ale lui Cătălin Cazacu: "N-a fost nevoie să..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Ramona Olaru despre fostele iubite ale lui Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Deși nu sunt împreună de mult timp, sunt extrem de îndrăgostiți și au planuri serioase de viitor. Însă, cum trecutul nu poate fi uitat, ce spune asistenta TV despre fostele relații ale lui Cazacu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au fost prieteni mult timp, iar apoi au decis să pornească împreună pe același drum. Ba chiar mai mult, au gânduri serioase și deja au făcut planuri pentru nuntă, deși prezentatorul nici măcar nu și-a cerut iubita în căsătorie.

ramona-olaru-1ramona-olaru-1

Recent, asistenta de televiziune a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Cătălin Cazacu, dar și ce părere are despre fostele sale relații. Iată ce declarații neașteptate a făcut Ramona Olaru!

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu vor face nunta pe plajă:„Nu se fură mireasa. Nu pleacă nevastă-mea de lângă mine’

Citește și: Cătălin Cazacu îi va lua locul unui prezentator celebru de la Antene.Pe cine va înlocui iubitul Ramonei Olaru la TV

Citește și: Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că vrea să-i întoarcă pe copii împotriva ei:'Le spune că sunt cea mai rea mamă de pe Pământ'

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a născut.Prima imagine de la maternitate: „Sunt…’

Ce spune Ramona Olaru despre fostele iubite ale lui Cătălin Cazacu

Recent, Ramola Olaru a participat la Roata Vedetelor și a fost nevoită să răspundă dacă i-a căutat vreodată fostele iubite ale ale lui Cazacu. Spre surprinderea tuturor, asistenta de televiziune a mărturisit că nu a făcut asta, întrucât îi cunoaște deja fostele relații.

Ba chiar mai mult, aceasta s-a aflat în multe situații în care partenerul ei era cu vreo fostă iubită.

„Eu cu actualul partener, înainte de toate, am fost prieteni. Buni. Atât de buni, încât îi știu toate iubitele. N-a fost nevoie să stalkeresc niciuna dintre iubitele lui pentru că oricum eram cu ei în anumite situații. Poate invers', a spus asistenta TV.

De la ce pornesc certurile în cuplul Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani este o adevărată fashionistă și are mereu apariții de senzație, indiferent că vorbim de spațiul public sau de mediul online. Pentru că pare mereu ca scoasă din cutie, vedeta își dorește ca și partenerul ei să fie cel puțin la fel de interesat de modă ca și ea. De curând, ea a recunoscut că motivul pentru care se ceartă pornește tocmai de la stilul de vestimentație. 

„Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească’, a mărturisit Ramona Olaru.

„Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…) Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea’, a continuat Cătălin Cazacu..

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton