Rami Malek a căzut de pe scenă la Oscar 2019. Actorul a avut nevoie de ajutorul medicilor

 Stamen Diana
.

Ghinion și noroc pentru Rami Malek la Oscar 2019. Rami Malek a câștigat premiul pentru cel mai bun actor la Oscar 2019, însă din păcate, actorul a căzut de pe scenă cu trofeul în brațe. Incidentul nu a fost trecut cu vederea de presă.

Câștigătorul Oscarului la categoria cel mai bun actor, Rami Malek, s-a împiedicat și a căzut de pe scenă chiar în timpul ceremoniei. Actorul a fost ajutat să se ridice de câteva persoane din public, iar mai apoi a avut parte de îngrijiri medicale.

Rami Malek a fost luat de medici și dus într-o zonă mai retrasă a sălii de evenimente, iar cadrele medicale i-au acordat primul ajutor. Deocamdată nu se știe nimic despre rănile suferite de actor, scrie people.com.

Actorul a vorbit despre ceea ce înseamnă acest premiu pentru el. „Singurul lucru pe care pot să-l spun despre asta, ca actor, este că sunt atât de mulți care visează la un singur lucru. Poate că nu este vorba de asta, ci doar obține un loc de muncă”, a spus el.

„Faptul că am acest premiu este dincolo de orice așteptare pe care eu sau familia mea am fi avut-o vreodată.'

Rami Malek Oscar 2019Rami Malek Oscar 2019

 

Citește și: Lady Gaga, singură la Oscar 2019. Bradley Cooper a venit însoțit de Irina Shayk

Citește și: Oscar 2019. Cel mai prost îmbrăcate celebrități la decernarea premiilor. Rachel Weisz a comis-o

FOTO: Hepta, Captură YouTube 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton