Raluka și Ana Baniciu câștigat Asia Express sezonul 1. Au împărțit premiul de 30.000 de euro. Cum și-au cheltuit banii

 Lupescu Anca
.

Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express sezonul 1. Cele două concurente s-au luptat din greu pentru premiul de 30.000 de euro. 

images-6-3images-6-3

„Am reuşit să ajungem primele, voi vă imaginaţi că noi am ajuns primele? Noi am câştigat „Asia Express'. E o fericire pe care nu pot să o exprim. Să mă gândesc că am câştigat, că noi suntem pe locul 1, adică am câştigat', a spus Raluka, după ce a câştigat „Asia Express'.

Citește și: Asia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul Dragonului

Parcursul nu a fost deloc unul ușor, Raluka și Ana Baniciu au luptat din greu pentru fiecare probă care le-a adus și mai aproape de marele premiu. 

Banii obținuți au fost cheltuiți la un an de la primirea premiului. De altfel, Raluka a și mărturisit. „Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!', a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, adică 4.800 de euro. Cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro.

Citește și: Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori: „N-am reușit încă să mă cert cu Ana' / EXCLUSIV

Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor și împărțirea sumei la doi. Întrebate, la vremea aceea, ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că voiau să își cumpere ampartamente în același bloc, deoarece cele două își doreau să fie vecine.

'Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Și de acolo se rețin o groază de taxe din cauza acestui stat', a mărturisit Raluka, pentru revista VIVA!

'Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de când ne-am întors. Sincer, noi am plecat cu gândul să câștigăm', a adăugat Ana Baniciu.

'Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva', a mai spus Raluka.

Citește și: Raluka şi Ana Baniciu sunt precum surorile. Decizia pe care au luat-o împreună

„Wow, am retrait finala alaturi de voi aseara cu cele mai mari emotii, cu lacrimi in ochi si o bucurie imensa! Am plecat in Asia Express Romania inconstienta, dornica sa imi aflu limitele, sa vad cum reactioneaza mintea si corpul meu la ce urma sa fie cea mai frumoasa dar si cea mai dificila experienta din viata mea! Am aflat ca sunt mult mai puternica decat credeam si ca atunci cand iti doresti din tot sufletul si te bucuri de calatorie, cu bune si rele… universul lucreaza in favoarea ta!

Asadar, multumesc @asiaexpressromania pentru calatoria care m-a schimbat total viziune, care m-a invatat sa pretuiesc lucrurile simple si sa simt mai mult. Raluka, te iubesc si iti multumesc pentru incredere, pentru ca am avut grija una de alta, am impartit fiecare bucatica de mancare si am fost familie!

Citește și: Raluka a vorbit deschis despre operațiile estetice și cel mai mare complex fizic al ei: 'E un lucru pe care l-am simțit în adolescență'

In spatele nostru au stat sute de oameni, straini si romani… nedormiti, au uitat sa mai manance si sa sune acasa pentru ca acest show sa iasa asa cum trebuie! Le multumesc fiecaruia in parte si ma inclin!”, a scris Ana Baniciu pe pagina de Facebook, după difuzarea ediției finale din Asia Express sezonul 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton