Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă. De la ce a pornit scandalul

 Iacob Antonia
.

Războiul dintre Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, și Brigitte Sfăt, pare să nu se mai termine! Blondina a dat-o iar în judecată pe soția fostului ei partener. Motivul ar fi afirmațiile defăimătoare făcute de Brigitte Sfăt la adresa ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Sfăt nu se poate abține la adresa fostei iubite a soțului său. Bruneta a ‘reaprins’ conflictul cu Raluca Podea, scrie Cancan.ro. Enervată la culme de Brigitte, Raluca Podea i-a deschis un nou proces acesteia, la Tribunalul București. Se pare că blondina a fost deranjată de afirmațiile făcute de Brigitte la adresa ei. Drept urmare, Raluca Podea a decis să se adreseze instanței de judecată.

brigitte-2brigitte-2

Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă

Raluca Podea și Brigitte Sfăt au avut un schimb dur de replici în cadrul emisiunii lui Dan Capatos. Cea care a atacat-o în permanență pe Raluca a fost bruneta.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) «Îmi vreau banii, că, dacă nu, te distrug». Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică «Doamne ajută» și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subiectul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!’, spunea Brigitte Sfăt.

Citește și: Cine este Raluca Podea de la Splash! Vedete la apă. A avut scandaluri uriașe cu soții Pastramă

Citește și: Raluca Podea, după ce a trecut prin COVID-19. A avut simptome severe: „Am fost umflată, desfigurată'

Citește și: De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „A stat cu noi în casă până după nuntă'

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1: „Am în echipă de toate…”

Raluca Podea a avut COVID-19

Raluca Podea a fost infectată cu COVID-19 și povestește că experiența pe care a trăit-o cât a fost bolnavă a speriat-o foarte tare. Vedeta a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor, mai ales când și-a dat seama că starea ei de sănătate s-a înrăutățit rapid. A avut simptome severe și se bucură că s-a dus rapid la spital și nu a avut contact cu părinții și copilul ei.

Vedeta a făcut rapelul în februrie, dar a fost nevoie de un singur pas greșit să ia COVID-19. Totul s-a petrecut în septembrie a anului acesta.

„Eu chiar am trecut prin niște experiențe, încă vorbesc pe nas și vocea nu mi-a revenit. A fost groaznic, eram un zombie. M-am vaccinat în ianuarie, cu Pfizer, cu rapel în februarie. M-am ferit, doar că am fost la un cabinet, nu s-a purtat mască și l-am luat. La un cabinet de înfrumusețare, doar acolo am fost. Pe 12 septembrie am fost acolo, după 15 zile mi s-a făcut rău în trafic’a povestit vedeta la PRO TV.

S-a simțit destul de rău

Totodată, Raluca Podea a explicat că primele zile de COVID-19 au fost cele mai grele. Picioarele i s-au umflat, nu a avut gust și miros timp de câteva zile.

„Eu port 35 jumătate, nu îmi mai intrau, acolo îmi venea bine 38. Am fost umflată, desfigurată, 3 zile fără gust, fără miros. Doar mergeam la baie și atât, am avut zile în care nu am mâncat nimic. (…) Mi-au făcut la spital testul și am ieșit pozitiv.

Am avut noroc că nu fusesem acasă, m-am simțit rău și nu m-am dus la părinți și la băiețel. Doctorii mi-au spus că plămânii nu au fost afectați, doar analizele sunt puțin modificate’, a mai zis ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton