Raluca Pastramă și Ibrahim s-au fotografiat împreună, după zvonurile despărțirii. Ce imagine au postat pe Instagram

 Radulescu Ruxandra
.

Raluca Pastramă și Ibrahim, prima imagine împreună, după zvonurile despărțirii. Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit anul trecut, cu doar o zi înainte ca frumoasa brunetă să dea naștere primei fiice a cuplului. În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri că Raluca Pastramă și Ibrahim și-ar fi spus „adio”. Iată că întreaga poveste a fost dezmințită, după ce Ibrahim a publicat o imagine, în care se află alături de Raluca Pastramă și fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și Ibrahim, prima imagine împreună, după zvonurile despărțirii. Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, a regăsit dragostea în brațele lui Ibrahim, un afacerist alături de care a devenit mama celei de-a treia fiice, în afară de cele două fetițe din mariajul cu artistul. Raluca Pastramă și Ibrahim și-au surprins apropiații când, anul trecut, au făcut nunta pe repede înainte, cu doar o zi înainte ca bruneta dea naștere primului copil al cuplului. Recent s-a spus că Raluca și Ibrahim s-ar fi despărțit la nici măcar un an de la nuntă. Ei bine, Ibrahim a împărtășit o fotografie pe social-media, prin care infirmă zvonurile că relația dintre el și Raluca Pastramă ar întîmpina dificultăți. De curând, acesta a făcut publică o fotografie adorabilă în care apare alături de partenera sa de viață și de fetița lor.

img-6img-6

Raluca Pastramă și Ibrahim, prima imagine împreună, după zvonurile despărțirii

Recent Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă, a publicat prima fotografie în care apare alături de cele mai importante femei din viața lui: fiica sa și partenera de viață. Deși s-a spus că cei doi ar avea probleme în viața sentimentală, iată că soțul Ralucăi vrea să infirme aceste zvonuri și să demonstreze că familia lor trăiește în armonie.

Citește și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: Cum se înțeleg copiii Andreei Ibacka și fiica lui Cabral din prima căsnicie: „Ino locuiește în Olanda'. Ce spune actrița despre un al treilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Florin Constantin de la Divertis a rămas cu traume, după ce blocul în care locuia a explodat: „A fost un șoc foarte mare'

La începutul lunii martie, în exclusivitate la Antena Stars, Raluca Pastramă a vorbit despre separarea dintre ea și tatăl copilului.

'Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă.', a spus Raluca Pastramă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Raluca Pastramă și Pepe au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de mai mulți ani, în care au fost căsătoriți. Cei doi au avut o nuntă fastuoasă, iar nașii de cununie au fost chiar Andra și Cătălin Măruță. Pepe și Raluca Pastramă au două fiice împreună, însă au decis să divorțeze în 2020. Iată ce spunea Raluca Pastramă despre divorțul de celebrul artist.

Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și sta să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine', a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton