Raluca Moianu, dezvăluiri dureroase la patru ani de la moartea soțului său: "Destinul meu era să am grijă de el"

 Dumitrache Laura
.

Raluca Moianu a trecut prin momente cumplite după ce soțul ei, Marius Ancuța s-a stins din viață. Raluca și Marius au împreună o fiică, Mara Ilinca. Fosta prezentatoare tv a făcut dezvăluiri emoționante la patru ani de la moartea celui care i-a fost soț mai bine de 15 ani. După ce au divorțat, cei doi s-au împăcat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu i-a fost alături soțului ei în cele mai grele momente. Marian Ancuța a fost diagnosticat cu cancer și s-a luptat până în ultimul moment cu diagnosticul îngrozitor. La patru ani de la moartea comentatorului sportiv, vedeta tv și-a făcut curaj să vorbească despre momentele grele prin care a trecut în acea perioadă.

Raluca Moianu si sotul eiRaluca Moianu si sotul ei

Raluca Moianu și Mario, așa cum îl alintau prietenii, erau divorțați din 2013, după ce vedeta tv a fost surprinsă în compania altui bărbat. Faptul că cei doi aveau o fetiță împreună, i-a determinat să își mai ofere o șansă, mutându-se din nou împreună. Din păcate, comentatorul de snooker din România, de profesie medic stomatolog, s-a stins din viață.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara:”Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător”

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Anca Neacșu, primele declarații după ce s-a aflat că divorțează:”Culpa e…”

Citește și: Actrița Diana Sar, dezvăluiri inedite despre prima ei scenă de amor într-un film: „M-a provocat”

Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la patru ani de la moartea soțului

Fosta prezentatoarea Raluca Moianu a trecut prin momente grele în urmă cu patru ani. Soțul ei, Marius Ancuța s-a stins din viață din cauza cancerului. Vedeta a fost alături de el până în ultimele clipe. Deși cei doi s-au despărțit în 2015, au decis să își mai acorde o șansă, iar la scurt timp s-au mutat din nou împreună. Din păcate, în 2018, comentatorul de snooker din România s-a stins din viață. Fosta prezentatoarea de la emisiunea Iartă-mă susține că destinul ei a fost să fie alături de soțul ei, pe care încă îl mai iubea.

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break.Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut.A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se',  a declarat Raluca Moianu pentru OKMagazine. ro.

Drama prin care a trecut Raluca Moianu

Vedeta tv a declarat că de-a lungul anilor a trecut prin adevărate drame. Raluca Moianu și-a pierdut tatăl în 2017, pe care aceasta îl iubea nespus de mult. Din păcate, un an mai târziu, Raluca avea să treacă printr-o altă durere. Moartea celor doi bărbați pe care i-a iubit cel mai mult, i-a provocat o durere imensă.

„Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație.Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit', a mai spus Raluca.

Ce i-a spus fiica ei, Mara, despre moartea tatălui ei

Raluca Moianu declara în urmă cu ceva timp că nu l-a visat deloc pe soțul ei de când a murit. Totodată, fiica ei, Mara, i-a făcut o dezvăluire care a impresionat-o. Tânăra i-a spus vedetei că și-ar dori ca bărbatul cu care să se căsătorească să semene cu tatăl ei.

„Ea mi-a zis că băiatul pe care o să-l aleagă trebuie să semene cu taică-su. Vrea să umple acel gol. Fata mea e o fată foarte puternică. Mi-a spus că nu vrea să meargă la psiholog după ce el a murit. Mi-a zis așa… Tot ce am de vorbit, vorbesc cu tine, mama’, mărturise Raluca Moianu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton