"A făcut convulsie. Unul dintre medici mi-a spus că o să moară". Raluca ex-Angels a trecut prin momente cumplite, după ce copilul ei s-a îmbolnăvit

 Radulescu Ruxandra
.

Raluca ex-Angels a trecut prin momente cumplite, după ce copilul ei s-a îmbolnăvit. Raluca, ex-Angels, s-a retras din lumina reflectoarelor pentru a se concentra pe familie, iar la 36 de ani este mămica a cinci copii, rezultați în urma mariajului cu soțul său, Ionuț. În rolul de mamă și soție, viața nu este deloc ușoară, mai ales când micuții se îmbolnăvesc. Raluca Blejușcă a relatat un moment de cumpănă prin care a trecut, atunci când unul dintre copii s-a îmbolnăvit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca ex-Angels a trecut prin momente cumplite, după ce copilul ei s-a îmbolnăvit. Raluca Blejușcă, fosta componentă a trupei Angels, poate fi numită o mămică eroină. Artista are cinci copii cu soțul ei, Ionuț. Raluca ex Angels este mama lui Serafim (14 ani), a lui Casian (12 ani jumătate), a Mariei (10 ani jumătate), a lui Emilian (7 ani) şi a Anastasiei (5 ani jumătate). Viața cu cinci copii este plină de provocări, dar unul dintre cele mai dramatice episoade a fost acela când unul dintre micuți s-a îmbolnăvit foarte rău, iar medicii nu-i mai dădeau șanse de recuperare.

index-3-1index-3-1

Raluca ex-Angels a trecut prin momente cumplite, după ce copilul ei s-a îmbolnăvit

Raluca Blejușcă, fost membră a trupei Angels, s-a dedicat trup și suflet familiei, în special celor cinci copii. Artista a trecut prin momente cumplite când unul dintre copii s-a îmbolnăvit, iar un medic i-ar fi spus, fără să-l consulte, că micuțul va muri.

„Până la patru anișori îmi răceau foarte des copiii, deși i-am alăptat câte un an și jumătate pe fiecare să aibă toate vitaminele necesare. Cam de pe la șapte ani, nu prea îmi mai răceau ei, adică răceau foarte rar, iar când îi vedeam că tușesc mă panicam și alegeam să îi țin și câte două săptămâni acasă să fiu eu sigură că nu o să mai pățească nimic. Când este perioada virozelor încerc să îmi duc copiii în zone mai pușin aglomerate. Plus că am cinci copii și îmi e frică să nu îi pierd atunci când ies pe undeva unde e lume multă.

Citește și: Cum arată acum Raluca Blejușcă, ex-Angels.Are 35 de ani și este mama a cinci copii

Citește și: Raluca, fosta solistă de la Angels, despre viața cu 5 copii:'Ei te storc de energie, ei te încarcă la loc!'

Cu unul dintre ei am trecut printr-un moment foarte dificil când era mic. Cel de-al doilea copil a răcit atât de tare, a avut febră mare, și a făcut convulsie. Atunci a fost prima oară când nu știam ce să fac. Am fost la policlinică și unul dintre medici mi-a spus fără să îl consulte că o să moară, pentru că tremura tot și dădea ochii peste cap. Atunci, am sunat la ambulanță și am ajuns cu salvarea la spital', a spus Raluca de la ex-Angels pentru Click.ro.

Cum se descurcă Raluca Blejușcă cu cheltuielile pentru cei cinci copii

Raluca Blejușcă a vorbit acum ceva timp cum se descurcă cu creșterea a cinci copii. Artista și soțul ei nu locuiesc în București, ci în Tulcea, unde viața este mai liniștită. Artista a recunoscut că cheltuielile cu cinci copii sunt destul de mari, însă, din fericire, ea și soțul ei se descurcă.

Citește și: Cum se înțelege Giani Kiriță cu iubita lui tinerică. Secretul relației lor: „Am depășit etapa aceea. Asta este cel mai important' / EXCLUSIV

Citește și: „Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile'. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Cu 5 copii sunt cheltuieli foarte mari zilnice, banii se duc. Nu suntem superbogati, dar ne descurcăm. De pildă, cam la 2-3 zile cheltuiesc cam 400 de lei, pe mâncare, la supermarket. Asta când nu luăm și detergenți și haine. Nu am bonă, la al cincilea copil am avut până la un an, venea cineva și gătea. Nu m-aș simți eu bine să am mereu bonă. Îmi place să gătesc, e mai greu, da, ca mamă, în primul an, când stai în brațe cu bebelușul. Atunci simți nevoia de cineva, dar, după ce îți eliberezi mâinile, dacă ești muncitoare, te poți descurca și doar cu soțul. De pildă, astăzi fac curățenie și mâncare, iar soțul meu este acum cu copiii în parc.„, a declarat Raluca ex-Angels, pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton