Raluca Dumitru, probleme grave la Survivor: ”Îmi cădeau smocuri întregi de păr”

 Lăstun Ana Maria
.

Raluca Dumitru a avut parte de o situație critică la Survivor. Vedeta s-a gândit la toate și știa că este o competiție extrem de dură, dar nu a putut să-și creadă ochilor când a văzut că îi cade părul în cantități enorme, în fiecare zi. Cu ce alte probleme se mai confruntă concurentele de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru nu a avut prea mult noroc la Survivor și nu pentru că a părăsit competiția, ci pentru că a avut mari probleme în jungla din Dominicană. Se știe deja că fetele care participă la show-ul de la Kanal D au probleme hormonale, retenție de apă și alte afecțiuni cu care băieții nu se confruntă, dar Raluca Dumitru a dezvăluit că, pe lângă toate acestea, a întâmpinat și o cădere masivă a părului.

Citește și: De ce s-au certat Raluca Dumitru și Culiță Sterp, la Survivor: „A strâns o răutate față de mine”

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Raluca Dumitru după Survivor: „Nu îmi place să cerșesc milă”

Citește și: De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor: „Face urât când…'

Citește și: Cum arăta Raluca Dumitru de la Survivor înainte de operațiile estetice

Raluca nu ar fi crezut că se va adapta în junglă și totși iată că a rezistat câteva luni la Survivor. Cu toate acestea, o bună parte din podoaba ei capilară a rămas în Republica Dominicană. Totul a început de la faptul că, neavând acces la produse de igienă, părul i se încurca foarte tare. Ulterior, date fiind condițiile extreme în care jucau (apă, nisip, noroi etc.), părul Ralucăi Dumitru a ajuns să cadă într-un ritm alarmant.

raluca-dumitru-situatie-critica-survivor-1raluca-dumitru-situatie-critica-survivor-1

Raluca Dumitru, primele declarații despre problemele de la Survivor

'Nu mi-am dat seama de acasă cât este de greu să nu ai la dispoziție fie și câteva obiecte de igienă, să nu mai vorbesc de faptul că ești izolat și că vrei să comunici. Din fericire, nu am avut parte de probleme grave de sănătate, însă m-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o.

Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi. Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc. Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung', a declarat Raluca Dumitru, pentru WOWbiz.ro.

Totuși, concurenta a reușit să depășească situația dificilă, astfel: 'La un moment dat, am avut o luptă pentru recompensă în care ni s-a oferit ocazia să facem duș. A fost, probabil, unul dintre cele mai importante rewarduri pentru mine, pentru că după câteva luni am putut să-mi descurc părul.

După ce m-am spălat, am turnat foarte mult balsam, și subliniez: foarte mult. Abia după aceea am avut curaj să bag peria în păr, altfel aș fi făcut și mai rău.'

Cum a trecut Raluca Dumitru peste zilele grele din junglă? Dormind!

Ei bine, deși foarte mulți dintre prietenii ei nu îi dădeau mari șanse de reușiră, Raluca Dumitru s-a descurcat foarte bine la Survivor. Întrebată cum a reușit să treacă peste zilele lungi din junglă, în care efectiv nu ar fi avut ce să facă, având în vedere că nu au acces la tehnologie, Raluca a mărturisit că… dormind! Colegii glumeau des pe seama acestui fapt, iar vedeta TV își amintește cu zâmbetul pe buze un moment important pe care l-a ratat din cauza „somnului de frumusețe'.

'Am dormit foarte mult, enorm de mult. La început nu am crezut că pot să dorm în baracă, însă după efortul depus la jocuri, cădeam pur și simplu și nu mă mai ridicam până a doua zi. La un moment dat, Zanni a făcut o glumă și a aruncat o nucă de cocos lângă mine, însă nici nu m-am clintit. Nu m-am trezit nici măcar în seara în care Zanni a fost mușcat de scorpion și a primit îngrijiri medicale.', a mai precizat Raluca, pentru sursa citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton