Raluca Drăgoi s-a căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 Oana Pantazi
.

După mai multe nereușite în viața sentimentală, Raluca Drăgoi s-a căsătorit în acest weekend cu Andrei, după doar câteva luni de relație. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit religios chiar pe 1 mai, iar artista a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Drăgoi s-a căsătorit cu iubitul ei, Andrei, chiar pe 1 mai, după ce, cu nici două luni în urmă fusese cerută de soție. Celebra cântăreață de manele a primit inelul pe 27 martie, zi în care amândoi și-au sărbătorit ziua de naștere. Surpriza a fost una de proporții, deoarece Raluca nu se aștepta. Atunci, artista i-a promis iubitului ei că vor îmbătrâni împreună și că va fi mama copiilor săi. Iată că primul pas a fost făcut – Raluca și Andrei și-au unit destinele în acest weekend, când artista a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

278584516_7460920070646554_5229840483614276939_n278584516_7460920070646554_5229840483614276939_n

Raluca Drăgoi s-a căsătorit

Celebra cântăreață de manele s-a căsătorit în acest weekend, chiar pe 1 mai, cu iubitul ei, Andrei, un cunoscut luptător, cel care i-a adus din nou zâmbetul pe buze iubitei sale. Raluca a trecut prin mai multe divorțuri, însă, iată, nu și-a pierdut încredera în dragostea adevărată și nici în instituția căsătoriei. Duminică, artista a îmbrăcat rochia albă de mireasă, o rochie de un alb strălucitor, lungă, cu paiete, care i-a flatat formele, în timp ce mirele a ales o ținută inedită și relaxată.

Citește și: Cum i-a avertizat Adela Popescu pe Flick și Denisa Filcea, înainte de a deveni părinți: „Nu știți ce…'

Citește și: Cine este preotul Constantin Necula.Povestea emoţionantă a crucii pe care o poartă la piept

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:A costat milioane de euro

Raluca Drăgoi s-a căsătorit religios cu Andrei, urmând ca nunta să aibă loc anul viitor. Artista și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu câteva fotografi și InstaStory-uri de la eveniment, iar felicitările au început imediat să curgă.

'În fața lui Dumnezeu, de azi, sotia lui', a scris Raluca pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care își anunța fanii că a făcut pasul cel mare.

A fost cerută de soție chiar de ziua ei

Raluca Drăgoi s-a căsătorit religios chiar pe 1 mai, luându-și fanii prin surprindere, deoarece aceștia nu se așteptau să o vadă în rochia albă de mireasă atât de repede. Chiar dacă nunta va avea loc în 2023, pe 9 august, artista a dezvăluit că a ales să facă acest pas deoarece ea și proaspătul ei soț urmează să devină nași de două ori anul acesta. Și cum acest lucru necesită ca cei doi să fie cununați religios, iată că acest lucru s-a întâmplat chiar pe 1 mai.

La final de martie, Raluca a avut parte de o surpriză imensă din partea lui Andrei. Artista și iubitul său și-au sărbătorit pe 27 martie ziua de naștere. Cei doi nu au lăsat evenimentul să treacă neobservat, iar bărbatul a decis să facă o surpriză uimitoare. Acesta a cerut-o în căsătorie pe artistă, care a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram. Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant.

„Da. Suntem noi si suntem NASCUTI IN ACEEASI ZI! Si tot noi formam impreuna un intreg ! Voi fi alaturi de tine intotdeauna! Voi fi sprijinul tau asa cum si tu esti la fel pentru mine! Si iti mai spun inca un secret : Voi fi mama copiilor tai! La multi ani noua! Te iubesc campionul inimii mele!’, a scris ea pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton