Raluca de la trupa Angels, primele declarații după ce s-a spus că divorțează: "La noi nu veți auzi niciodată de..."

 Dumba Gabriela
.

Raluca de la Angels comentează zvonurile despre divorțul de soțul său, după 16 ani împreună. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în 2007 și între timp au apărut pe lume cinci copii: Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Emilian (7 ani), Maria (10 ani), dar și Anastasia (5 ani). Ce spune Raluca de la Angels despre divorț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu 20 de ani, Raluca Blejușcă cunoștea succesul alături de colega sa, Monica Ene. La vremea respectivă, cele două făceau furori cu piesa „Aşa-s băieţii'. Raluca nu a renunțat la muzică, dar a pus familia pe primul loc și este mamă a cinci copii.

54825482

Ce spune Raluca de la Angels despre divorț

Raluca de la Angels infimă categoric zvonurile legate de divorț și transmite tuturor celor care au crezut să familia lor s-a destrămat pentru că pe rețelele de socializare nu apar împreună, că dragostea dintre ea și soțul ei este mai intensă ca niciodată.

„Cred că este exact invers. Cu cât postezi mai rar cu persoana iubita, cu cât te expui mai puțin, cu atât iubești mai intens.

Chiar mi-aș dori ca toată lumea să aibă parte de iubirea pe care o trăiesc eu alături de soțul meu. În plus, soțul meu e procuror și chiar nu e indicat să se expună prea des. Dar, pentru liniștea oamenilor vom face câteva poze curând împreună.

E un om minunat, iubitor, care se dedică familiei zi de zi…e o iubire ce a crescut zilnic prin tot ceea ce am simțit, trăit, experimentat până acum. Din fericire, de la noi nu veți auzi niciodată de divorț', a declarat Raluca pentru Click!

Citește și: Raluca, fosta solistă de la Angels, despre viața cu 5 copii:'Ei te storc de energie, ei te încarcă la loc!'

Citește și: O mai ții minte pe Raluca de la trupa Angels?După 5 nașteri, a hotărât să se relanseze în muzică!

Citește și:Adriana Bahmuțeanu o critică pe Ana Morodan, după ce a condus băută și sub influența substanţelor interzise: „Crede că i se cuvine totul, asta este beția celebrității’

Citește și:Soțul Deliei, Răzvan Munteanu, reacție după ce s-a spus că artista pleacă de la iUmor: „Se înjură, sunt mai mult jigniri decât glume’

Raluca de la Angels își dorește al șaselea copil

Timpul a trecut, iar solista a decis să axeze mai mult pe viața de familie. Fosta componentă de la trupa Angels ne-a mai mărturisit că atât ea cât și soțul său și-au propus ca în viitorul apropiat să devină din nou părinți:

„Da, ne-am mai dori un al șaselea copil mai încolo puțin după ce vom simți că suntem în putere să facem asta. Fiecare suflețel ce vine pe lume e pentru noi o mare binecuvântare, o bucurie  dar și o responsabilitate. Așa că facem toate în mod responsabil'.

Raluca de la Angels și-a cunoscut soțul când avea 15 ani

Raluca de la Angels și-a cunoscut viitorul soț pe când avea 15 ani și s-au căsătorit cinci ani mai târziu.

Pe soțul meu l-am cunoscut la vârstă de 15 ani jumătate, la nunta surorii mele. Ionuț era cel mai bun prieten al soțului surorii mele. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi, o dragoste pe care am cultivat-o apoi prin scrisori multe, cu poezii compuse special pentru mine, cu lacrimi pe scrisori, cu telefoane care durau ore întregi, cu mici întâlniri pe la munte pe care le făceam de vreo 3 ori pe an.

Dar eram cuminți amândoi, am avut o relație curată până în momentul căsătoriei. La 20 de ani m-am căsătorit fiindcă deja nu mai putea să mă aștepte să cresc', spunea Raluca în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton