Radu Vlăduț: "Alex Velea și Mario Fresh sunt Jojo și Paul ai acestui sezon Asia Express"

 Cica Cristina
.

Radu Vlăduț de la Asia Express susține că Alex Velea și Mario Fresh ar fi Jojo și Paul Ipate ai sezonului 3 Asia Express, după nemulțumirile exprimate de Alex Velea.

Asia-Express-1Asia-Express-1

După ce Mario Fresh și Alex Velea s-au aflat la un pas de a fi eliminați de la Asia Express, cel din urmă concurent a vorbit despre niște coincidente fantastice și s-a arătat nemulțumit de faptul că se petrec anumite „lucruri ciudate”.

În cea de-a patra ediție a emisiunii Asia Express, Alex Velea și Mario Fresh s-au clasat pe ultimul loc la Cursa pentru Ultima Șansă. Vizibil afectat, cu toate că Mario Fresh părea mai încrezător și optimist, Alex Velea a ținut să își exprime nemulțumirile. După ce Gina Pistol a anunțat că Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au salvat, demoralizat că a ajuns pe ultimul loc, Alex Velea nu a mai rezistat și a răbufnit.

„Mi se pare prost rău să fii pe ultimul loc. Nu e de noi așa ceva. E demoralizant', a spus Alex Velea când a aflat că au ieșit pe ultimul loc în cursa pentru Ultima Șansă.

Gina Pistol a încercat să îl liniștească pe artist, precizându-i că în febra jocului multe lucruri i se pot părea ciudate, dar i-a spus răspicat că nimeni nu încearcă să-l nedreptățească.

„Alex, știu că în febra jocului toate lucrurile și se par ciudate și aș vrea să le discutăm aici, cu toții, pentru că vreau să lămurim și nu vreau să rămână nicio tensiune între noi. Nimeni nu te nedreptățește', i-a spus Gina Pistol lui Alex Velea în cea de-a patra ediție Asia Express.

Citește și: Alex Velea a clacat la Asia Express:”La unele lucruri chiar nu ne așteptam. Demoralizant”

„Nu, dar nu cred asta, nu e vorba despre asta, despre nedreptățit. Mi se pare mai mult decât de poate nouă pielea. Noi acasă, în România, încercăm să reprezentăm alte lucruri. Încercăm să fim modele de fitness, iar aici, de atâtea zile de nemâncare sau cu atâtea calorii îngurgitate, față de ce calorii consumăm acasă ne afectează. Asta unu la mână și doi, dacă mănânc atâtea zile doar orez și atâtea chestii făcute în ulei o să-mi stric toată musculatura. Am atâția ani de pregătire, nu am cum să stric totul aici. La unele lucruri chiar nu ne așteptam, e puțin mai greu decât ne așteptam.

Și sunt niște coincidențe fenomenale, fantastice. E o coincidență faptul că ne-a plătit o fată biletul, nici nu apucasem să zicem ce facem, ce vrem și ea l-a plătit. Pe mine cred că foamea m-a făcut să fiu paranoic rău”, a răspuns Alex Velea.

Citește și: Concurenții de la Asia Express au făcut foamea în Filipine.Speak: „Oul cu embrion a fost cel mai comestibil”

Gina Pistol susține că organizatorii nu pot organiza orașe întregi, circulație, populație: „Chiar nu avem cum”.

Lia Bugnar a avut o intervenție la testimoniale pe marginea acestui subiect: „Cea mai simpatică acuză de mișmașuri. El crede că organizatorilor li s-a făcut milă de el și au zis hai să-i trimitem o mașină că nu-l ia nimeni. Deci eu asemenea acuze de mișmașuri nu am mai auzit. A fost foarte drăguț”

Velea: „Mi s-a părut că toată lumea este împotriva noastră”

„Sunt în punctul în care mi-aș dori să merg acasă sincer, pentru că nu avem cum să evoluăm. Noi am făcut maximul din ce puteam, poate chiar mai mult din ce puteam. Ne așteptam la altceva și noi veniserăm să ne distrăm aici de fapt, dar uite că nu am putut. Sănătatea e mai importantă. Asta cu durerea de cap m-a distrus pe de-o parte, faptul că Mario a făcut indigestie și noi am mâncat cam aceleași lucruri mi-a fost teamă să nu fac și eu”, a mai spus Alex Velea.

Alex Velea a făcut câteva acuzații la testimoniale, fără să dea vreun nume: ” „Mi s-a părut că toată lumea este împotriva noastră și că cineva uneltește ca nouă să ni se întâmple treburi”.

Citește și: Nico a avut probleme de sănătate la Asia Express:„A trebuit să trag pentru amândouă'

Până la urmă, Alex a revenit la sentimente mai bune: „S-a terminat. Trecutul e ireversibil. Mergem mai departe.”

După aceste declarații Radu Vlăduț i-a cerut scuze colegului său, Alex Abagiu, de la Asia Express: „Îmi cer scuze că te-am făcut Jojo zilele trecute. Se pare că altcineva sunt Jojo și Paul ai acestui sezon. Mario și Alex„.

După întoarcerea de la Asia Express, Jojo a criticat montajul dezavantajos al filmărilor din competiţie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton