Radu Vâlcan s-a întors acasă, după ce a stat 14 zile în autoizolare. Cum l-a așteptat Adela și ce reacție a avut prezentatorul când a văzut-o

 Lupescu Anca
.

Radu Vâlcan se întoarce, în sfârșit, la familie, asta după ce s-a întors în România din Republica Dominicană și a fost nevoit să stea 14 zile în autoizolare. Cele două săptămâni au trecut greu, atât pentru Radu, cât și pentru Adela Popescu, soția lui. 

Citește și: Filmările la Insula Iubirii au fost suspendate din cauza coronavirusului. Radu Vâlcan s-a întors în România. „Realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris'

Radu-Vâlcan-este-departe-de-Adela-Popescu-Cât-de-greu-îi-este-vedetei-fără-persoana-iubită-1Radu-Vâlcan-este-departe-de-Adela-Popescu-Cât-de-greu-îi-este-vedetei-fără-persoana-iubită-1

Radu Vâlcan a ținut legătura cu familia și prietenii lui prin intermediul telefonului și al internetului. În final, după două săptămâni petrecute singur, Radu Vâlcan a ajuns acasă, la familie, locul cel mai de preț în care poți fi în astfel de momente. 

Citește și: Radu Vâlcan se întoarce acasă, după o perioadă petrecută în Republica Dominicană. Soțul Adelei Popescu va rămâne în izolare timp de 14 zile

Pentru a marca acest moment, Adela Popescu l-a surprins pe partenerul său de viață într-un videoclip, anunțându-și în acest fel fanii că familia este din nou reunită.

Când Radu a plecat în Republica Dominicană, Adela Popescu i-a transmis un mesaj soțului ei. 

Citește și: Cum arată Adela Popescu nemachiată. Radu Vâlcan crede că nu are nevoie de retușuri: „Nu am înțeles niciodată de ce se machiază. Să fie mai frumoasă decât e?”

„Cum naiba ai plecat tu fix acum? Așa cum știi am rămas și fără voce. Doamna doctor mi-a recomandat repaus vocal. Îți imaginezi cum mă descurc cu doi copii mici care nu ascultă nici când le vorbesc, dar când nici asta nu mai pot?', a scris Adela Popescu, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton