Radu Vâlcan, înainte de a deveni tată a treia oară: "Andrei cred că va fi mai gelos"

 Lăstun Ana Maria
.

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară! Cu toate acestea, prezentatoroul TV a fost cam reticent în declarații, în ultimul timp stând departe de lumina reflectoarelor. Partenerul Adelei Popescu a dezăluit cât de entuziasmat este să devină tătic, din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt mai fericiți ca niciodată, pentru celor doi băieți pe care îi au împreună li se va alătura un frățior mai mic! Dacă Adela Popescu a renunțat la emisiunea pe care o prezintă, predându-i ștafeta Lorei, nici Radu Vâlcan nu s-a afișat prea des în ultima perioadă. Cei doi sunt foarte emoționați și la fel de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul cu numărul 3.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu: „A venit sfârșitul lumii”

Citește și: Însărcinată, Adela Popescu a izbucnit în plâns la volan: „M-a sunat Radu și i-a stat inima când m-a auzit'

Citește și: Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală: „Cântam la nunți. Nimeni nu mă asculta”

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Înnebuneam când apărea”. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Prezentatorul TV a dezvăluit că și cei doi băieți pe care îi are împreună cu Adela Popescu sunt entuziasmați, iar părinții deja au început să se pregătească de venirea pe lume a micuțului. Mai mult, băieții o protejează pe Adela Popescu și o ajută cu tot ce are nevoie. Cu toate acestea, deși sunt fericiți să devină frați mai mari, Radu Vâlcan a povestit și că se așteaptă la gelozie din partea copiilor.

radu-valcan-primele-declaratii-despre-cel-de-al-treilea-copil-1radu-valcan-primele-declaratii-despre-cel-de-al-treilea-copil-1

Radu Vâlcan: „În ultima perioadă mergem destul de des la control'

'Suntem extrem de nerăbdători, deja am intrat în febra pregătirilor, avem emoții, copiii la fel, în rest așteptam, ne pregătim așa cum ne-am pregătit și în cazul celorlalți doi copii. Eu am emoții pentru că de la control la control, în ultima perioadă mergem destul de des la control, încep să intru în atmosferă, văd copilașul acolo, că îl pot vedea. (…)

O protejează (n.red.- copiii) să nu-i atingă burtica, dacă îi roagă să-i aducă un pahar cu apă o ajută. Cu siguranță, în special Andrei cred că va fi mai gelos.', a dezvăluit Radu Vâlcan, la Antena Stars.

Însărcinată în luna a șaptea cu cel de-al treilea băiețel al cuplului, Adela Popescu a dezvăluit că se descurcă din ce în ce mai greu, motiv pentru care și-a angajat un ajutor de nădejde care să-i fie alături în creșterea și educarea celor trei băieți.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au angajat bonă filipineză

'Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică.', a declarat Adela Popescu, la „Vorbește Lumea'.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton