Radu Vâlcan a apărut la PRO TV. S-a ascuns sub masca Șarpelui de la Masked Singer

 Sutiu Theodora
.

Radu Vâlcan a apărut la Pro TV. Soțul Adelei Popescu s-a aflat sub masca Șarpelui de la Masked Singer România. Cei patru detectivi nu se așteptau nicio secundă că sub masca Șarpelui se află nimeni altul decât prezentatorul de la Insula Iubirii. Toată lumea a fost surprinsă pentru că se știe că Radu Vâlcan are contract cu Antena 1 de aproxinativ zece ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Șarpele a făcut show pe o melodie a lui DJ Tiesto, iar detectivii au fost impresionați. Dar vorbele pe care personajul pe care l-a interpretat înainte să intre pe scenă nu i-a ajutat prea mult.

radu-1radu-1

Radu Vâlcan a apărut la Pro TV. Detectivii de la Marsked Singer au fost suprinși

Indiciile duceau toate, la Insula Iubirii, dar detectivilor nici nu le-a trecut prin cap că tocmai el era șarpele.

„Am fost judecat din primul moment în care am intrat pe scenă și mă așteptam la asta! Am știut din prima clipă că sunt făcut pentru a străluci ca o vedetă!

Puteți spune că totul a început cu o filmare și un make-up, dar solzii mei strălucitori m-au propulsat mult mai departe! Însă eu am o altă armă: puterea seducției!

Bazându-mă pe ea, am reușit să mă remarc în lumea femeilor și am reușit să adun mii de admiratoare', spune Șarpele înainte să urce pe scenă.

Citeste si: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate…’

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Citește și: Cum să scapi ușor de grăsimea de pe abdomen.Dieta propusă de Mihaela Bilic

Citește și: Cele mai norocoase 3 zodii în octombrie.Li se va schimba viața radical

Cu cine l-au confundat detectivii de la Masked Singer

Horia Brenciu a crezut că sub mască se ascunde celebrul designer Cătălin Botezatu. „Înainte să-l ascult aveam un nume și acum după ce l-am ascultat, am pus încă un nume.

Mihaela se uită la mine, bănuiesc că pe lista ei există acest nume pe care îl voi rosti: Doamnelor și domnilor, la Masked Singer a venit Cătălin Botezatu', a spus detectivul de la „Masked Singer România'.

Radu Vâlcan a recunoscut că Adela Popescu știa

Radu Vâlcan a recunoscut că i-a spus Adelei Popescu că participă la „Masked Singer România', dar aceasta a păstrat foarte bine secretul.

În dimineața dinainte demascării, Șarpele a fost prezent în platoul de la Vorbește Lumea, iar Adela Popescu s-a făcut că nu știe nimic.

„Nu are cum să fie Radu, deși, e posibil. Eu nu îl întreb unde pleacă. Au fost zile în care pleca de dimineață până seară, dar nici prin gând nu mi-a trecut. Radu, dacă ești acolo, te sfătuiesc să te duci acasă la copii', i-a spus Adela joi dimineață.

Toat[ lumea știe că Radu Vâlcan este angajat Antena 1 de ani buni însă, ce-i drept, în ultima perioadă el nu a mai fost implicat în niciun proiect profesional, acolo.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton