Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: "Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi"

 Radulescu Ruxandra
.

Radu Siffredi a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache. Radu Siffredi, noul partener al Oanei Matache, a avut parte de foarte multe critici din partea Ginei Matache, mama iubitei sale. Mama Oanei și-a manifestat lipsa de respect față de partenerul fiicei sale cele mici, făcând aluzie la aspectul său fizic rebel. Oana Matache și Radu Siffredi au luat atitudine și au decis să fie mai discreți. Radu Siffredi a primit o serie de amenințări, așa că a postat recent un mesaj ce se presupune că ar putea fi îndreptat către Gina Matache.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Siffredi a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care îl critică. Oana Matache a divorțat la începutul anului și a decis să se mute cu actualul ei partener, Radu Siffredi. Acest gest a generat o adevărată revoltă atât din partea internauților, a mass-mediei, dar și a Ginei Matache, căreia îi este dificil să înțeleagă că fiica ei a decis să-și refacă viața. Gina Matache a lansat o serie de atacuri extrem de dure la adresa lui Radu Siffredi, fapt care a afectat-o profund pe fiica ei. Până și sora Oanei, celebra Delia Matache, a simțit nevoia să intervină și să-i ia apărarea tânărului, într-o manieră indirectă. Recent, Radu Siffredi a postat un nou mesaj, după ce a primit o serie de amințări din partea necunoscuților.

318941418-182297364390710-6246216487566275811-n-3318941418-182297364390710-6246216487566275811-n-3

Radu Siffredi a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache

Radu Siffredi și Oana Matache nu au liniște de când și-au făcut publică relația. Faptul că o femeie cu doi copii a ales să divorțeze încă constituie un gest scandalos și inacceptabil pentru mulți, așa că sora Deliei a fost judecată în fel și chip. Criticile au fost îndreptate și către partenerul acesteia, Radu Siffredi. Mama Oanei, Gina Matache, este revoltată de situația actuală și a căutat să-i atace relația fiicei sale cu fiecare ocazie. Recent, Radu Siffredi a postat un mesaj cu subînțeles, despre care mulți cred că ar fi îndreptat către Gina Matache.

‘Când oamenii nefericiți pe fiecare plan al vieții lor încearcă să-mi dea sfaturi.”, este mesajul postat de Radu Siffredi pe contul lui persoanl de Instagram.

Radu Siffredi a primit amenințări cu bătaia

Radu Siffredi a postat mai multe mesaje pe InstaStory, în care a primit amenințări cu acte de violență fizică. Tânărul mărturisea într-un live pe platforma Twitch că nu prea mai iese din casă și preferă să nu fie recunoscut pe stradă.

”Să vezi ce palme primești când te prind pe undeva, săracule, tot un sărac o să mori. Armele o să te doară două trei zile / Să-ți fie rușine că ai distrus o familie / O să vezi când te lovește înzecit tot răul pe care îl faci acum / Nici ție nu-ți vine să crezi că stă aia cu tine.”, sunt o parte din mesajele primite pe rețelele de socializare.

Delia i-a luat apărarea lui Radu Siffredi: „O societate care…”

Radu Siffredi a menționat, acum ceva vreme, în cadrul unui podcast pe platforma Twitch, că sora Oanei, Matache, celebra Delia, este de acord cu relația lor. Recent, o postare a Deliei confirmă acest aspect, întrucât artista pare să-i ia apărarea indirect lui Radu Siffredi. Delia a declarat că cei care judecă bărbații pentru faptul că își fac unghiile, sau adoptă un stil vestimentar feminin, este o societatea care nu respectă femeile

Delia a repostat un citat celebru al Faridei Devi, cunoscută și sub numele de Farida Dadi sau Baby Farida, o actriță indiană.

O societate care consideră greșit faptul că unii bărbați își fac unghiile, se machiază, sau poartă rochii, doar pentru ca aceste lucruri sunt destinate sexului feminin, e o societate care desconsideră femeile.”, este mesajul repostat de artistă pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton