Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță. Numele inedit pe care l-au ales

 Dumitrache Laura
.

Radu și Andreea de la Mireasa vor deveni părinți peste câteva luni. Cei doi foști concurenți sunt extrem de fericiți și au împărtășit cu fanii lor momente emoționante. Recent, Radu și Andreea au dezvăluit numele ales pentru fiica lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea și Radu au aflat în urmă cu câteva luni că vor deveni părinți și au ales să împărtășescă marea bucurie cu fanii lor. Andreea a participat la show-ul matrimonial în sezonul 2, iar Radu în sezonul 3. Cei doi s-au întâlnit în afara competiției. Tânăra trecuse printr-un divorț, dar a reușit să-și deschidă inima în fața lui.

andreea si radu mireasaandreea si radu mireasa

Andreea de la Mireasa sezon 2 a intrat în competiție spre finalul ei, special pentru Alexandru, cu care s-a căsătorit în Finală. Cei doi s-au mutat la Pitești, dar relația lor a luat sfârșit de curând. Tânăra a mărturisit că violența partenerului a determinat-o să pună capăt mariajului. Ulterior l-a cunoscut pe Radu, iar în prezent formează un cuplu, urmând să devină părinți peste câteva luni.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Mireasa, sezonul 6.9 fete și 8 băieți au pășit în competiție

Citește și:Cine este Raluca Preda de la Mireasa.Studiază la Oxford

Citește și:Simina Loica a explicat de ce fiul ei îi spune „tată' lui Alex Babicioiu:„Am început să-l învăț cine e tati'

Citește și;Ce vedete gătesc în noul sezon Chefi la cuțite de la Antena 1.Monica Bîrlădeanu şi Iulia Albu, printre invitaţii speciali

Radu și Andreea de la Mireasa vor avea o fetiță

Radu și Andreea de la Mireasa vor deveni părinți peste câteva luni. Cei doi au anunțat pe rețelele de socializare că vor avea o fetiță, iar acum au dezvăluit numele ales pentru fiica lor. Radu și Andreea s-au cunoscut în 2021, iar de atunci formează un cuplu.

După un mariaj cu Alexandru, fost concurent la Mireasa, sezon 2, Andreea și-a găsit fericirea în brațele lui Radu. Tânărul a fost concurent în sezonul 3 și nu a reușit să-și găsească pe cineva, deși a încercat să se apropie de Alina. Se pare că norocul le-a surâs amândurora, iar peste câteva luni vor deveni părinți.

Ce nume au ales pentru fiica lor

Andreea și Radu sunt extrem de fericiți pentru că vor avea o fetiță. Invitați în emisiunea Xtra Night Show, cei doi au dezvăluit numele fetiței lor. Radu și Andreea au decis să-i pună numele Eden Maria, având semnificație divină.

Avem fetiță, Eden Maria. Eden vine de la Paradisul din care s-a format Raiul, mi s-a părut foarte special, unic și frumos și am zis gata, ăsta e.', a declarat fosta concurentă de la Mireasa la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.Andreea urmează să devină mamă pentru prima oară în luna decembrie. Radu mai are un băiat dintr-o relație anterioară.

Cum s-au cunoscut Andreea și Radu de la Mireasa

Andreea a fost cea care a făcut primul pas în relația cu Radu. Fosta concurentă a început să-i scrie lui Radu pe rețelele de socializare, iar la scurt timp a început povestea lor de dragoste. Fostul concurent de la Mireasa i-a cumpărat Andreei un bilet de avion în Anglia, iar apoi s-a stabilit și ea acolo. Andreea a fost căsătorită cu Alexandru, iar între timp au divorțat. Radu a fost concurent în sezonul 3 și nu a avut nicio relație pe parcursul competiției. Cei doi au anunțat în luna iunie că vor deveni părinți.

Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară.Abia așteptam sa ieși din ‘cocon.', a scris fosta concurentă în dreptul unei imagini cu ecografia bebelușului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton