Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent sezonul 10 și marele premiu de 120.000 de euro

 Lupescu Anca
.

Românii au Talent sezonul 10 a fost câștigat de Radu Palaniță.

Emoții multe și un format inedit al emisiunii Românii au Talent, în sezonul al zecelea. Chiar dacă totul s-a întâmplat online, emoțiile au fost aceleași și concurenții, dar și jurații, le-au simțit din plin.

Radu Palaniță este câștigătorul Românii au Talent sezonul 10 și va pleca acasă cu premiul cel mare de 120.000 de dolari. Momentul a fost unul impresionant, care a lăsat jurații fără cuvinte, dar și spectatorii, care s-au mobilizat masiv și au votat pentru Radu Palaniță.

Vineri, 29 mai a avut loc finala Românii au Talent, în care zece concurenți s-au luptatpentru titlul de cel mai talentat participant, într-o experiență de neuitat, trăind prima finală de acasă!

Schimbări colosale pentru marea finală de la Românii au talent, sezonul 10. Cum se va alege marele câștigător al premiului de 120.000 de euro

Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh sunt pregătiți pentru seara vieții lor și pentru șansa de a câștiga încrederea celor care îi urmăresc!.

Spectatorii și-au ales concurentul preferat, iar momentul decernării marelui premiu a fost cu adevărat deosebit, chiar dacă fiecare a trăit emoțiile în intimitatea sufrageriei sale.

În acest sezon  și participanții clasați pe locurile 2 și 3, adică Siena Mușcan și Mihai Țigaret  vor fi recompensați pentru performanțele lor, cu premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. Premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro a fost câștigat de Vlad Ciobanu.

Premieră în istoria show-ului Românii au Talent. Cum se votează marele câștigător la finala de vineri seara

Concurenții și jurații au oferit o seară magică din casele lor și cu siguranță sezonul 10 nu va fi uitat prea curând.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton