Radu Ille, primele declarații despre lupta cu COVID-19: "Nu a fost deloc ușor. Nu-ți simți capul..."

 Oana Pantazi
.

Radu Ille a mărturisit recent că a avut COVID-19, dar abia acum a găsit puterea de a vorbi despre teribila boală. Iată prin ce a trecut artistul și cum s-a vindecat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o lună, Radu Ille a contractat COVID-19 și a trecut prin momente dificile. Cântărețul de muzică populară s-a autoizolat la domicilu, însă abia acum s-a simțit pregătit să vorbească despre experiența prin care a trecut.

'Nu am putut povesti nimănui, dar s-a împlinit o lună de când am avut marea încercare. Totul a început cu dureri de cap și temperatură ridicată. Mai întâi 38,1, apoi 38,4. Am decis să mă testez singur, ca să zic așa, de COVID-19. Mai țineți minte cutiile acelea mici cu alifie chinezească puternic mirositoare?

Ei bine, mi-a adus un prieten din China așa ceva, într-o sticlă mare. Am mirosit sticla. O dată, de două ori, de trei ori. Nimic. Am tras pe nas cât am putut. Tot nimic! Am luat o cantitate de alifie si mi-am introdus-o pe nara dreapta. Atunci am știut că nu poate fi vorba decât de COVID. Mi-am sunat soția, care bunul Dumnezeu a făcut să fie plecată cu copiii, câteva zile și i-am zis cu ce problemă mă confrunt', a povestit pentru impact.ro Radu Ille.

Radu-Ille-covidRadu-Ille-covid

Radu Ille s-a tratat singur de COVID-19

Artistul nu a mers la spital, alegând să se trateze acasă, unde s-a autoizolat timp de două săptămâni, doar cu Paracetamol și cu Nurofen forte.

'Nu a fost deloc ușor. Nu ai chef de nimic, nu-ți simți capul, dar cred că marele meu noroc a fost că nu am avut nevoie de ajutorul ventilatoarelor mecanice. Cel mai greu a fost însă să stau departe de copiii mei', a mai spus artistul pentru sursa citată.

În ceea ce privește familia, interpretul de muzică populară a spus că au trecut trei săptămâni până a îndrăznit să intre din nou în contact cu cei dragi. Ille a făcut, de asemenea, și un apel la populație să ia boala cât se poate de în serios.

„Nu-l desconsiderați pe nenorocitul ăsta. Nu știi niciodată când îți dă întâlnire, după cum nu cunoști nici modul în care organismul tău va reacționa după!', a mai spus Ille pentru impact.ro.

Foto: Facebook

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Îl mai ții minte pe Tarkan, turcul care făcea furori cu piesa Șikidim? La 48 de ani arată mai bine ca în tinerețe!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton