Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a împlinit 56 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut actrița: "Te iubesc cu umorul tău..."

 Raiciu Adriana
.

Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a împlinit 56 de ani. Dana Rogoz și Radu Dragomir formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. De ziua de naștere a lui Radu, în data de 17 februarie, actrița i-a transmis un mesaj extrem de emoționant. Iată ce urare i-a făcut aceasta soțului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Dragomir și Dana Rogoz formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, însă se cunosc de pe vremea când îndrăgita actriță avea doar 18 ani. Au împreună doi copii superbi, pe Vlad și pe Lia, mezina familiei.

dana-1-819×1024-1dana-1-819×1024-1

În data de 17 februarie, Radu Dragomir a împlinit frumoasă vârstă de 56 de ani, iar soția lui i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, pe rețelele sociale. Alături de urare, Dana Rogoz a postat și mai multe fotografii alături de familia ei frumoasă.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir: „Prima impresie a fost că este un…'

Citește și: „Mi s-a explicat că nu trebuie bătută rău, ci doar cât să o sperie'. Dana Rogoz a răbufnit la adresa părinților care au sfătuit să-și lovească fiica, pentru a nu mai purta scutec

Citește și: Ce sacrificii a făcut Roxana Ionescu pentru relația cu soțul ei: ‘Nu i-am dat șanse din prima’

Citește și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Sunt împreună de 13 ani

Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz, a împlinit 56 de ani

Radu Dragomir și Dana Rogoz s-au cunoscut pe platoul de filmare și formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz. Actrița și-a petrecut jumătate din viață alături de soțul ei și susține că s-au schimbat amândoi, „în armonie’.

De ziua lui de naștere, în data de 17 februarie, artista i-a făcut o urare extrem de emoționantă soțului ei, în care îi spune cât de mult îl iubește.

„Azi e ziua lui. Te iubesc, Radu meu bun. Cu umorul tău, cu imaginația ta, cu viziunea ta, cu cheful meu de joacă cu copiii, cu blândețea ta, cu onestitatea ta, cu dragostea infinită cu care ne privești. La mulți ani fericiți, cu sănătate, cu sens, cu proiecte împlinite, cu râsete, cu noi alături de tine!', a scris Dana Rogoz, în urmă cu o zi, pe Instagram, în dreptul mai multor imagini alături de soțul său și cei doi copii.

Cum este acum relația dintre Dana Rogoz și soțul ei

După mai bine de 18 ani de când sunt împreună, cei doi se iubesc la fel ca în prima zi. Totuși, actrița spune că, la început, Radu era cel care o tempera, iar pe parcurs au găsit un echilibru.

„Cred că mai ales la începutul relației, era cel matur și responsabil, care mă echilibra. După care amândoi am fost atenți la cum evoluează relația. Cred că lucrurile de care sunt cel mai mândră la mine, la cum am evoluat în ultimii 18 ani, i se datorează. 

Tot ce fac și în profesie și alegerile pe care le-am făcut în viață și valorile pe care le am, lucrurile care îmi plac și ma pasionează, le-am cultivat împreună cu el. Dacă n-aș fi fost lângă el, n-aș fi fost un om de care să-mi placă așa cum îmi place acum. Cele mai bune lucruri ale mele sunt construite împreună cu el’, a afirmat Dana Rogoz.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton