Radu Andrei Tudor va prezenta știrile la Kanal D2, după plecarea de la TVR: "Sunt în fața celei mai mari schimbări profesionale"

 Radulescu Ruxandra
.

Radu Andrei Tudor va prezenta știrile la Kanal D2, după plecarea de la TVR. Prezentatorul Radu Andrei Tudor, denumit „The News Man”, a surprins publicul atunci când a anunțat că demisionează de la televiziunea națională. Pe 16 martie, Radu Andrei Tudor a prezentat pentru ultima dată telejurnalul la TVR, dar în curând fanii îl vor putea revedea la pupitrul știrilor KANAL D2, în cadrul emisiunii News Time. Iată când va fi difuzată emisiunea de știri cu Radu Andrei Tudor, pe KANAL D2!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Andrei Tudor vine la Kanal D2, după plecarea de la TVR. Unul dintre cei mai apreciați prezentatori de știri, de pe micile ecrane, Radu Andrei Tudor, va face parte din echipa Kanal D2. Radu Andrei Tudor și-a anunțat recent demisia de la TVR, iar pe 16 martie a prezentat pentru ultima dată jurnalul de știri de la TVR. Radu Andrei Tudor vine cu o experiență de 15 ani în mass-media, iar din 2 aprilie publicul îl va putea urmări pe Kanal D2, la pupitrul știrilor, în cadrul emisiunii News Time.

radu-andrei-tudor-1-1-1radu-andrei-tudor-1-1-1

Radu Andrei Tudor vine la Kanal D2, după plecarea de la TVR

Radu Andrei Tudor va fi prezentatorul Jurnalului Kanal D2, post TV care va începe să emită începând cu 2 aprilie. Fostul prezentator al știrilor de la TVR, denummit și „The News Man”, va aduce cele mai noi informații telespectatorilor, în emisiunea „News Time de la ora 21:00.

Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui Grup media puternic, cu o evoluție extraordinară în cei 16 ani de existența.
Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007. De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu și eu în acea echipă. Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în orașul natal, Piatra Neamț, și urmăream cu mari emoții deschiderea noii stații TV.

Citește și: Radu Andrei Tudor, secrete din backstage-ul Diskoteka Festival : ,,Nimeni nu știa că …’. Surprize pentru ediția din 2020!

Citește și: Radu Andrei Tudor de la TVR va deveni tată! Cum a primit vestea

Citește și: Sharon Stone a pierdut custodia fiului ei din cauza scenelor erotice din „Basic Instinct’: „L-a întrebat pe copilul meu dacă știe că mama lui face filme cu scene sexuale’

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits.

Iată că suntem în 2023 și mi se împlinește o dorință din adolescență. Am întâlnit aici, la Kanal D2, oameni pe care parcă ii cunosc de multă vreme, cu care am rezonat de la primele minute de conversație. E o bucurie să fiu alături de telespectatori de la pupitrul Știrilor Kanal D2, îndeplinindu-mi misiunea nobilă de a le aduce, mereu cu responsabilitate, informația relevantă, imparțială, corectă', a spus Radu Andrei Tudor.

Radu Andrei Tudor era vedeta TVR-ului

Radu Andrei Tudor și-a surprins fanii atunci când s-a aflat că a decis să plece de la postul TVR, unde s-a făcut cunoscut ca prezentator de știri și un adevărat profesionist în domeniul jurnalismului. Cel care a anunțat demisia lui Radu Andrei Tudor a fost colegul său de la TVR, jurnalistul Dorin Chiotea.

‘Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus că merge spre o nouă provocare. The NewsMan’ – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizări pe rețelele sociale. E frumos, deștept și profesionist. Succes, tinere!’, a postat Chiotea, pe contul său de Facebook.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton