Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR: "Merge spre o nouă provocare"

 Radulescu Ruxandra
.

Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR. Unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de la postul național de televiziune, Radu Andrei Tudor, supranumit „The news man”, și-a dat demisia, după ce devenise o vedetă a pupitrului de știri. Radu Andrei Tudor a fost remarcat de publicul larg care urmărea principalul jurnal de știri pentru profesionalismul său. Cel care a dat știrea plecării lui Radu Andrei Tudor de la TVR a fost jurnalistul Dorin Chiotea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR. Radu Andrei Tudor, supranumit The News Man, a părăsot pupitrul știrilor de la postul național de televiziune. Radu Andrei Tudor și-a demonstrat profesionalismul de-a lungul carierei sale la TVR, așa că mulți au fost surprinși când au aflat că acesta a decis să pună punct colaborării cu postul TV. Momentan nu se cunosc motivele pentru care Radu Andrei Tudor a plecat și nici care va fi următorul pas în carieră, notează Fanatik.

index-18-1index-18-1

Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR

Radu Andrei Tudor a decis să-și dea demisia de la postul național de televiziune, unde devenise o adevărată vedetă, la pupitrul știrilor. Publicul a fost imediat atras de tânărul și inteligentul jurnalist, care ajunsese să fie denumit „The News Man” (n.r. – trad. Omul știrilor). Deși este activ pe rețelele de socializare, acesta nu a oferit detalii despre plecarea de la TVR. Cel care a anunțat demisia lui Radu Andrei Tudor a fost jurnalistul TVR, Dorin Chiotea.

Citește și: Radu Andrei Tudor, secrete din backstage-ul Diskoteka Festival : ,,Nimeni nu știa că …'. Surprize pentru ediția din 2020!

Citește și: Radu Andrei Tudor de la TVR va deveni tată! Cum a primit vestea

Citește și: Vica Blochina l-a ales pe Cristi Borcea ca fiind bărbatul perfect pentru ea: „Este cel mai plătitor…”

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a postat un nou mesaj la adresa Ginei Matache și a celor care-l critică: „Oamenii nefericiți încearcă să-mi dea sfaturi”

'Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus că merge spre o nouă provocare. The NewsMan' – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizări pe rețelele sociale. E frumos, deștept și profesionist. Succes, tinere!', a postat Chiotea, pe contul său de Facebook.

Radu Andrei Tudor și-a început cariera la vârsta de 12 ani

Radu Andrei Tudor și-a început cariera pe vremea când avea doar 12 ani și a apărut pentru prima dată la TV. Tânărul este originar din Piatra Neamț și a absolvit Facultatea de Jurnalism A început să lucreze, pentru început, ca reporter, dar în scurt timp, a fost remarcat și a devenit prezentator de știri la Național Tv și N24.

Radu Andrei Tudor a venit în echipa știrilor TVR, în 2011, la vremea respectivă prezentând știrile regionale dar fiind și gazda Jurnalului matinal de la TVR 1 și TVR Info. În 2016, Radu Andrei Tudor a înceout să prezinte celebra emisiune Te vrea România', de pe TVR 2, unde prezenta împreună cu Ioana Voicu. Din 2017, însă, a fost pentru o perioada lungă de timp gazda emisiunii Pulsul zilei', de pe TVR1.

2019 avea să îl aducă, la pupitrul pricipalului jurnal de știri din TVR, unde avea să fie supranumit și The News Man, datorită profesionalismului său.

FOTO: Facebook TVR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton