Puya și Melinda s-au certat la America Express, după ce soția artistului s-a dezbrăcat în sutien: ”Nu suntem pe plajă. Ce ar fi să stăm în chiloți...”

 Calin Maria Bianca
.

Puya, scene de gelozie la America Express după ce soția lui a rămas în sutien. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că micile discuții sunt la ordinea zilei în cadrul emisiunii, atât între artist și partenera lui de viață, Melinda, cât și între celelalte echipe. Ei bine însă, de data aceasta subiectul care a stârnit o serie de reacții, nu a mai fost legat de probă sau competiție. Fiindcă era foarte cald, Melinda a decis să mai renunțe la haine, astfel că a rămas într-un sutien de baie. Nu a durat mult și soțul ei a sesizat acest lucru, urmând câteva replici de gelozie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, Puya și Melinda se iubesc cu foc de mulți ani. Ba chiar, din rodul iubirii lor au rezultat și trei copii adorabili, formând o familie de invidiat. Împreună cu soția sa a decis să participe la cea mai mare provocare din viața lor de cuplu. Zis și făcut, astfel că au acceptat să participe la America Express fără a sta pe gânduri. Totuși, cu siguranță nu se așteptau ca lucrurile să decurgă în acest fel.

whatsapp-image-2023-02-07-at-10.25.17-2whatsapp-image-2023-02-07-at-10.25.17-2

Nu o dată, ci de mai multe ori au fost protagoniștii unor mici sau mari discuții. Stresul, ambiția, dorința de a câștiga, momentele tensionate și condițiile deloc favorabile și-au spus cuvântul, astfel că de aici începeau fel și fel de reproșuri sau replici mai puțin plăcute. Ei bine însă, de data aceasta, nu a fost vorba despre o ceartă, ci mai degrabă o scenă de gelozie din partea îndrăgitului artist.

Citește și: Cine este Melinda de la America Express. Soția lui Puya e mai mică decât el cu 10 ani

Citește și: Puya și Melinda s-au certat la America Express. Ce gest a făcut artistul în plină stradă: „Mă agiți!'

Citește și: Ce a descoperit Anca Serea după ce a umblat în telefonul lui Adi Sînă: „Chiar nu e frumos”

Citește și: Horoscopul lunii februarie 2023 pentru toate zodiile

Puya, scene de gelozie la America Express după ce soția lui a rămas în sutien

Din cauza temperaturilor ridicate, dar și a faptului că nu era îmbrăcată adecvat pentru această vreme, Melinda a decis să mai renunțe la o parte din hainele de pe ea. Frumoasa soție a artistului nu a stat pe gânduri și și-a dat jos ce avea în partea de sus până când a rămas într-un sutien de baie. Imediat cum a văzut-o Puya a ținut să precizeze că nu se află la plajă, ci pe marginea drumului așteptând o mașină. Deși încerca să-i explice că-i este foarte cald, el a continuat cu o serie de replici neașteptate, dând dovadă de puțină gelozie.

Eu când ai spus că îți pui costum de baie mă gândeam că îți pui și ceva după aia. Nu așa dezbrăcată. (…) Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. (…) Estetic, ca să zic așa, o dădea bine cum arătam noi acolo. (…) Ce ar fi acum să stăm în chiloți', i-a spus Puya soției sale, la Antena 1.

Melinda și-a luat din nou hainele pe ea

Deși nu putea suporta căldura de afară cu acele haine pe ea, Melinda a încercat să-i facă pe plac soțului ei. S-a îmbrăcat la loc, moment în care îi explica lui Puya că dacă era la mare, pe plajă, tot așa stătea îmbrăcată și nu înțelege unde e problema. Nu i-a înțeles reacția soțului ei, dar pentru a evita un conflict, și-a luat hainele și a continuat să aștepte mașina.

Dacă aș fi pe plajă în costum de baie? (…) Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul. (…) Mor de cald. Era foarte, foarte cald. Clima umedă tare…', a spus soția rapperului, potrivit spynews.ro.

Melinda: 'Mă agiți'

Nu este pentru prima dată când Melinda și Puya au parte de discuții în cadrul competiței America Express. Încă de când a început emisiunea, cei doi au tot avut numeroase discuții, ce porneau de la diferite probe. Bineînțeles, un factor important este și stresul acumulat, de asemenea și dorul de casă și copii. Totuși, moementele de supărare nu durează mult între cei doi, din fericire. La o probă recentă, artistul și soția lui au avut parte de noi replici. Nu s-au putut pune de acord în privința modului în care să așeze prăjiturile, iar acest lucru le-a generat mari frustrări și tensiuni.

„Noi în loc să lucrăm împreună, ne certăm’, i-a spus artistul soției sale.

„Mie nu îmi convinde cum faci tu. Mă agiți. Le pui, le arunci’, i-a reproșat și Melinda. „Așa faci și cu bagajul, apoi întrebi unde sunt’, a adăugat artistul.

Sursă foto: Facebook / captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton